Sabadell

La rescissió de Joaquín, només pendent de la signatura

Sabadell. El jugador va marxar ahir mateix cap a Andalusia i, un cop acordat els terminis de pagament, signarà en breu la seva rescissió

A Joaquín se'l va veure per última vegada ahir a la Nova Creu Alta com a jugador del Sabadell. No ho va fer de curt ni exercitant-se al marge dels companys, com era habitual en les últimes setmanes, sinó que ho va fer vestit de carrer. I és que representants del jugador i el club van acordar els terminis de pagament –l'únic serrell que faltava– del que resta de la seva fitxa i la rescissió del seu contracte només està pendent de la signatura d'aquestes dues parts. Joaquín, per tant, posarà punt final a la seva relació amb el Sabadell després dels dos últims mesos, en què el jugador no ha cobrat el que li corresponia. El club va adoptar aquesta mesura de pressió que al final ha resultat “positiva per a les dues parts”, segons va dir ahir Xavi Roca a Ràdio Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció