Sabadell

Visita a El Collao amb una rereguarda de mínims

Sabadell. Les baixes per lesió de Redondo, Pablo Ruiz i Olmo, i l'absència del sancionat Toni Lao obligaran Carreras a improvisar la defensa en la visita dels arlequinats al camp de l'Alcoià

El Sabadell intentarà tancar avui el mes de març amb una victòria que se li resisteix des de la visita del Deportivo a territori vallesà a finals de febrer. Des de llavors, l'equip arlequinat ha obtingut tan sols 3 punts de 12 possibles, amb una derrota i tres empats. Per posar un punt de dolçor en aquest amarg mes de març, però, l'equip de Lluís Carreras haurà d'aprovar d'una vegada per totes la seva gran assignatura pendent, i mirar de guanyar a fora de casa, la qual cosa fa ni més ni menys que sis mesos que no aconsegueix. La dada parla per si mateixa.

Al davant hi tindrà un Alcoià situat en llocs de descens i que fa sis jornades que no obté el triomf –només ha aconseguit 1 punt de 18 possibles. De fet, l'equip d'Alcoi només ha obtingut dues victòries del començament del 2012 ençà (contra l'Elx i el Las Palmas), una ratxa nefasta que va costar el càrrec a David Porras, just abans de la visita al Mini Estadi. La derrota per 2-1 contra el Barça B va significar l'amarga estrena de Luis César Sampedro a la banqueta. El gallec, ex del Nàstic, i que debutarà avui davant la seva afició, és l'encarregat de canviar la mala dinàmica d'un Alcoià situat ara mateix a tres punts de l'Osca, l'equip que delimita la zona de permanència.

Per al partit d'aquesta tarda Carreras té problemes d'efectius en defensa –Manu Redondo, Pablo Ruiz i Jesús Olmo són baixa per lesió, i Toni Lao, sancionat, es perdrà el primer partit del curs–, i, per tant, quant a la rereguarda són faves comptades: jugaran segur Òscar Ramírez i Bermudo als laterals, i l'únic dubte és saber si serà Juanjo o Samuel qui acompanyi Agustín a l'eix. La bona notícia és el retorn a la convocatòria d'Héctor Simón, després de cinc partits absent per lesió. El jugador podria ocupar la demarcació de pivot si Carreras decideix situar Juanjo de central.

Luis César, per la seva banda, recupera als migcampistes César Remón i Diego Jiménez. L'interior Paco Esteban va tornar dijous als entrenaments i també ha entrat a la convocatòria després de dues setmanes fora de la llista per lesió muscular. Són baixa el sancionat Jorge Rojas –Aloisio ocuparà el seu lloc a l'eix–, Fernando Martín i el davanter Choco Lozano, que està als EUA disputant la segona fase del Preolímpic de la Concacaf amb Hondures.

Només tenim tres defenses purs, i Samuel o Juanjo els hauré de reconvertir en centrals, perquè no tenim cap altra alternativa, però ho poden fer bé
Hem vist els últims partits de l'Alcoià i no m'ha donat sensació que juguin pressionats per l'angoixa; haurem de vigilar el joc directe i les segons jugades
Baha s'ha quedat fora perquè volíem que entrés un altre en la convocatòria; sempre hi va qui està millor per al partit
Lluís Carreras
ENTRENADOR DEL SABADELL
Si volem enganxar l'afició, nosaltres hem de donar el primer pas, i aquest és un bon partit per fer-ho
Luis César Sampedro
ENTRENADOR DE L'ALCOIÀ

Nabil Baha es queda a casa

El punta francomarroquí, que aquesta setmana va mantenir una reunió de prop de mitja hora amb el cos tècnic arran del seu baix rendiment darrerament, ha quedat fora de la llista per decisió tècnica. Xiulat per la seva pròpia afició, Nabil Baha està qüestionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció