Sabadell

Sistema d'alerta, operatiu

Sabadell. Els arlequinats no superen l'Alcoià i s'acosten perillosament a la zona de descens just quan fa sis mesos que no guanyen a fora i encadenen cinc partits sense vèncer

SABADELL1


ALCOIÀ2


Amb la derrota d'ahir al Collao, l'Alcoià ha posat en alerta un Sabadell que va tornar a patir les conseqüències de jugar a domicili contra un rival que s'ho juga tot. Perquè als homes de Lluís Carreras sembla que se'ls fa una muntanya haver de jugar fora de casa, com ja han demostrat des de fa sis mesos, en els quals no han aconseguit cap victòria lluny del Vallès. I rai si mentrestant vas complint a casa, però ja fa algunes jornades que contra rivals de la zona baixa el Sabadell tampoc no aconsegueix solucionar amb destresa els partits a la Nova Creu Alta. Tot plegat ha provocat que ara mateix sigui a vuit del descens i amb tres jornades, contra el Nàstic –partit que Carreras ja ha qualificat com una final–, el Còrdova i el Girona abans d'afrontar el tram més dur del calendari.

No es pot dir que ahir els arlequinats mereixessin menys que altres empats aconseguits últimament, però tampoc és aquest el camí. Els homes de Carreras, almenys en el primer gol, van notar les baixes en defensa, ja que en una de les poques jugades de perill que va tenir l'Alcoià van ser castigats amb el gol en contra. Una brillant jugada de Wellington Silva va acabar en un xut de David Torres que va superar De Navas i va inaugurar el marcador (18'). El davanter pretès pel Centre d'Esports al mercat d'hivern va anotar el gol en el primer acostament local.

Reacció

Com acostuma a passar, el gol en contra va servir d'al·licient als arlequinats, que van tenir oportunitats per empatar. Florian va enviar fora una passada de Lanzarote a l'espai i Òscar Ramírez va estar a punt de veure's afavorit per un refús defensiu quan es complia la mitja hora del joc. La primera part no va tenir gaire més història que un Sabadell provant-ho a través de la pilota aturada gràcies a un servei de Puigdollers i un córner tancat de Lanza.

Però va ser després de la represa quan el Sabadell va prémer l'accelerador i ràpidament es va veure afavorit per un penal. Bikandi Garrido va assenyalar la pena màxima en una estrebada de la samarreta sobre Florian, i Juvenal va anotar el quart gol des dels 11 metres del Sabadell aquesta temporada (47').

En ascendència

A partir d'aquí, el Sabadell va començar a generar encara més ocasions, però un cop més la falta d'eficiència les va acabar esterilitzant. Hidalgo va tenir la més clara rematant a les mans de Dorronsoro una rematada a boca de canó i Lanzarote també ho hauria pogut fer, però una altra vegada el porter local va encertar les intencions.

Però quan el partit ja feia baixada, l'Alcoià va assestar el cop definitiu després d'haver rondat amb alguna oportunitat la porteria visitant. Álvaro va aprofitar el xut al pal de Paco Esteban i va acabar donant els primers tres punts al seu equip des que César Ferrando va aterrar a Alcoi.

AARÓN BUENO TORNA A L'ONZE I CAU ÀLEX CRUZ

14 partits després, l'extrem Aarón Bueno va tornar a l'onze titular. “Estic content per haver tornat a l'equip, però me'n vaig amb un regust amarg per la derrota”, va declarar al final del matx el de Badia del Vallès, que va disputar els últims minuts contra Las Palmas a casa en la jornada 21. “Aarón Bueno mereixia ser titular des de fa força temps. Avui ha fet un partidàs i sabem que podem comptar amb ell plenament”, va dir Carreras. Bueno va disputar 68 minuts abans de ser substituït per Ezequiel, mentre que un altre extrem, Àlex Cruz, va caure al final de la llista i es va quedar a l'hotel per gastroenteritis.
ALCOIÀ: Dorronsoro, Pina, Carrión, Álvaro, Gato (Paco Esteban, 68'), Silva, Fran Miranda, David Torres (Cañadas, 68'), Morcillo, Miki (César Remón, 59') i Aloisio. SABADELL: De Navas, Òscar Ramírez, Agustín, Juanjo, Bermudo, Hèctor Simón (Adrián Luna, 87'), Puigdollers, Juvenal (Antonio Hidalgo, 56'), Lanzarote, Aarón Bueno (Ezequiel, 68') i Florian. GOLS: 1-0 (18') David Torres. 1-1 (47') Juvenal. 2-1 (86') Álvaro. ÀRBITRE: Bikandi Garrido. T.G.: Als locals Aarón Bueno, Lanzarote, Òscar Ramírez i Juanjo; als visitants David Torres, Cañadas, PÚBLIC: 3.557 espectadors al Collao.
El futbol és encert i avui l'Alcoià ha encertat més. Just o injust? No es pot valorar
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
Per l'esforç que han fet tots els meus jugadors, penso que és injust que faci cinc jornades que no guanyem
Hem començat a jugar a partir del gol i no pot ser que anem a remolc quan juguem a fora
Hèctor Simón
MIGCAMPISTA DEL SABADELL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció