Sabadell

Un altre tipus d'experiència

Sabadell. Per primera vegada en tot el curs i per les característiques del partit, Carreras va sortir dissabte passat amb un onze farcit de jugadors que el curs passat jugaven tots a segona B

Encara que Lluís Carreras va afirmar abans del partit que no el preocupaven les dimensions del camp, el tècnic sabia que El Collao sempre és un camp difícil. Equips com el Deportivo de la Corunya o l'Almeria les han passat magres i és per això que el tècnic va decidir apostar per un onze titular habituat a aquest tipus de terrenys de joc. “Era un camp molt petit, estret i els aficionats estaven molt a sobre. Hem començat una mica fluixos però després hem anat recuperant el ritme i el joc”, assenyalava Florian al final del matx.

Els onze jugadors que van sortir a l'inici eren onze jugadors que la temporada passada jugaven a segona B. I encara que el Sabadell té un equip farcit de jugadors amb poca experiència a segona, la de dissabte va ser una situació extraordinària perquè mai abans havia passat en aquesta temporada. Jugadors com ara Pablo Ruiz o Redondo (abans-d'ahir baixa), Hidalgo, Arteaga o Ezequiel (suplents), tots ells a segona divisió el curs passat, sempre han tingut protagonisme, sobretot darrerament, però ahir Carreras necessitava un altre tipus d'experiència. Bàsicament les sorpreses van arribar al mig del camp i a la davantera, amb la renovació del triple pivot amb Hèctor Simón, Puigdollers i Juvenal.

L'entrada d'Aarón

Però la sorpresa més gran va ser l'alineació d'Aarón Bueno. El de Badia, que l'any passat va jugar al Cadis del grup IV de segona B, va prendre el lloc a Ezequiel. Amb Florian (exjugador de l'Oriola), que feia cinc partits que no era titular, i Lanza (exjugador de l'Eibar), un fix, va completar l'onze.

De Navas
Sabadell (grup III, segona B)
Òscar Ramírez
Badalona (grup III, segona B)
Agustín, Juanjo i Bermudo
Sabadell (grup III, segona B)
Hèctor Simón
Castelló (grup III, segona B)
Juvenal i Puigdollers
Sabadell (grup III, segona B)
Lanzarote
Eibar (grup II, segona B)
Florian
Oriola (grup III, segona B)
Aarón Bueno
Cadis (grup IV, segona B)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció