Sabadell

La renovació, a tocar

Sabadell. D'aquesta setmana no hauria de passar que Carreras doni l'OK a la seva continuïtat l'any vinent. “Tot va perfectament i les sensacions són molt bones”, va reconèixer el tècnic

S'està a punt de complir el termini que la direcció esportiva i el representant de Lluís Carreras es van posar per a la renovació del tècnic i sembla que no hi haurà cap tipus de sorpresa. El tècnic està a punt de renovar amb el Sabadell i entre aquesta setmana i la que ve les dues parts ho podrien fer oficial. “La setmana que ve [per aquesta] tindreu una sorpresa, ara us toca pensar si serà positiva o negativa”, va bromejar Carreras. “La veritat és que tot va perfectament i les sensacions són molt bones, a final de setmana podria ser un bon moment per anunciar-ho”, va reconèixer el de Sant Pol de Mar.

Sense detalls

Més enllà de les diferències econòmiques que va haver-hi en un primer moment, però que no han acabat sent cap impediment perquè s'arribi a un acord, no han transcendit més detalls de la seva continuïtat. De tota manera, el tècnic apostarà per la continuïtat de tots els seus ajudants i sembla ser que signarà la renovació per un any, de manera que complirà el tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció