Sabadell

L'onze de les oportunitats

Sabadell. Adrian Luna està cridat a la titularitat dissabte en un onze que, amb les baixes de Lanzarote i Ezequiel, presentarà molts canvis a la davantera i també al mig del camp

Ahir Carreras va fer el partidet d'entrenament amb només dinou homes i amb l'ajuda del porter del filial, Manu per culpa d'unes molèsties en un genoll d'Ian Mackay. Dissabte, el tècnic no podrà comptar amb Lanzarote, Òscar Ramírez (sanció), ni tampoc amb Ezequiel per culpa d'uns problemes gàstrics. Amb l'absència d'aquests tres jugadors que últimament han estat els encarregats d'ocupar-se de les demarcacions d'extrems, el tècnic apostarà gairebé amb total seguretat per Adrián Luna i per Aarón Bueno.

De l'últim en el postpartit contra l'Alcoià va dir que havia fet “un partidàs” i va deixar entreveure que amb ell tenia solucionat el problema de la baixa de Lanzarote. I de Luna, el tècnic ahir en la roda de premsa va reconèixer implícitament que l'uruguaià tenia moltes possibilitats de debutar de titular a la Nova Creu Alta. “Si un jugador sap portar la motivació de jugar contra un exequip és molt positiu”, va dir el tècnic: “Un dels dies més feliços de la meva vida va ser quan amb el Mallorca vaig marcar el tercer dels tres gols que vam fer al Barça de Van Gaal”, va sentenciar el tècnic sobre un partit en què Eto'o va fer els altres dos.

El dubte, posicional

Adrián Luna no és l'únic exjugador del Nàstic que juga en les files del Sabadell. Àlex Cruz també hi va jugar les temporades 2009/10 i la 2010/11. Per això, l'entrada de Cruz també és una possibilitat en l'onze, fet que podria trastocar el dibuix que podria presentar el tècnic. I és que amb Luna, Cruz i Bueno en l'onze, el 4-3-3 es podria transformar en un 4-2-3-1 amb els tres petits a la mitja punta. De fet, Luna podria jugar al darrere del punta i Aarón Bueno i Àlex Cruz a la banda esquerra i dreta, respectivament, acompanyant Florian, que en teoria ha de ser el titular.

Aquest canvi de dibuix faria que al doble pivot estigués descartada la inclusió d'Hidalgo i Arteaga, dos homes més de perfil ofensiu. A partir d'aquí, les possibilitats són diverses, sobretot amb la segura inclusió de Juanjo en l'onze. L'acompanyant podria ser o bé Hèctor Simón, Puigdollers o Juvenal, aquests dos últims, titulars la setmana passada a Alcoi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció