Sabadell

Pablo Ruiz, encara al marge

Sabadell. El central sevillà, que es va lesionar fa tres jornades contra el Guadalajara, ahir encara es va entrenar a part, però Carreras confia a recuperar-lo a temps per anar a Còrdova

El Sabadell va tornar ahir a la feina després de la victòria de dissabte en el derbi contra el Nàstic (1-0) per començar a preparar el partit de dissabte al Nuevo Arcángel de Còrdova. Per afrontar aquest partit, Lluís Carreras tindrà el dubte de Pablo Ruiz. El central es va lesionar fa tres jornades en el partit contra el Guadalajara després de notar un petit trencament al recte anterior del quàdriceps dret. En principi, l'equip mèdic del club, encapçalat pel doctor Bernat de Pablo, li va donar deu dies de baixa, però de moment ahir el futbolista encara es va entrenar al marge del grup. El tècnic de Sant Pol de Mar, però, confia a recuperar-lo a temps, i més tenint en compte que Agustín serà baixa a l'eix de la defensa per sanció –Antonio Hidalgo i Juanjo Ciércoles també seran baixa al mig del camp per acumulació de targetes–. Carreras, per contra, recupera Óscar Ramírez i Lanza, que tornen a l'equip després de perdre's l'últim partit.

Samuel i Florián també es van entrenar ahir al marge, però ho van fer per precaució. Artega, que va demanar el canvi contra el Nàstic es va entrenar amb normalitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció