Sabadell

Aarón Bueno vol tornar a ser protagonista

Sabadell. L'extrem de Badia ha recuperat crèdit amb el gol contra el Nàstic i el bon rendiment contra l'Alcoià

Un gol de Nakor Bueno a només vuit minuts del final va donar divendres la victòria al Sant Andreu al Narcís Sala contra el Manacor (3-2), en un dels partits avançats de la jornada passada a segona B. I només 24 hores després el seu germà Aarón també sucava a la Nova Creu Alta per donar els tres punts al Sabadell en el derbi de segona A contra el Nàstic (1-0). Cap de setmana rodó per a la família Bueno, sobretot per a un Aarón que amb el seu gol permet als del Vallès assegurar-se virtualment la permanència en la categoria de plata –des del club es demana prudència, però l'equip ja té 11 punts de coixí respecte als llocs de descens a deu jornades per al final– i alhora dóna un plus d'autoconfiança a l'extrem de Badia, que darrerament no comptava gaire en els plans de Lluís Carreras.

Aarón Bueno, després de nou anys jugant a fora de Catalunya, va decidir signar l'estiu passat pel Sabadell atret pel projecte esportiu i sobretot per la filosofia futbolística proposada pel tècnic de Sant Pol de Mar, defensor del sistema 4-3-3 amb els dos extrems ben oberts a les bandes. I dins d'aquest sistema futbolístic, el de Badia ha estat peça clau durant gairebé tota la primera volta de la lliga. El fet que s'hagués perdut només tres partits (contra el Xerez, l'Alcoià i el Girona) fins a la meitat del campionat, n'és la prova més evident. Aarón Bueno, que en les vuit primeres jornades havia fet ja tres gols –dos dels quals en els tres primers partits de lliga–, va començar el campionat amb molta força, sent indiscutible per al tècnic a la banda esquerra. Però en aquest segon tram de la lliga la història ha estat una altra. A Numància, en la jornada 20, només va jugar set minuts i la setmana següent contra Las Palmas només en va jugar quatre. I des de llavors, nou partits en blanc. Fins al partit al camp de Los Pajaritos Bueno havia jugat 794 minuts i des del 15 de gener fins a finals de març, només 11. Els números parlen per si sols.

Amb Lanza indiscutible a la banda, la reubicació a l'extrem del lateral Òscar Ramírez va treure protagonisme a Aarón Bueno, a qui li va fer molt mal també l'arribada de Fran Piera i d'Ezequiel en el mercat d'hivern. Carreras havia perdut la confiança del de Badia i el fet de fitxar dos jugadors de banda n'és un indicador clau.

En els dos últims partits, contra l'Alcoià i el Nàstic, Aarón Bueno ha recuperat la titularitat, beneficiat per les sancions i les molèsties físiques d'altres companys. Carreras li ha donat un vot de confiança i el jugador ha respost amb bon joc i gol. Dissabte, però, el tècnic recupera Lanza i Òscar Ramírez i haurà de decidir si dóna continuïtat a Bueno o no.

MOTIUS

L'ha perjudicat la reubicació d'Òscar Ramírez a l'extrem i també el fitxatge d'Ezequiel
Fins a la jornada 19 va jugar 794 minuts, i només 11 del 15 de gener a finals de març
Estic aquí per ajudar l'equip, i si pot ser amb gols, molt millor per a tothom
Aarón Bueno
EXTREM DEL SABADELL
Necessitava marcar perquè es veiés recompensat el bon treball que he estat fent en cadascun dels entrenaments
Al Sabadell hi ha molta competència i tothom ho està fent molt bé. El gol contra el Nàstic em donarà confiança. Estic molt content
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)