Sabadell

Tothom estarà disponible

Sabadell. En tan sols una setmana ha passat de tenir només tres jugadors disponibles per a la defensa a poder disposar de tots els jugadors i amb el dubte de Manu Redondo al lateral

Només amb una setmana de diferència el Sabadell ha passat de tenir només tres efectius en l'última línia i una pila de baixes entremig del camp i la davantera, que van provocar que a Còrdova viatgés amb dos jugadors del filial, a tenir a tots els jugadors disponibles.

Pablo Ruiz i Òscar Ramírez s'han entrenat tota la setmana amb la resta dels seus companys un cop s'han recuperat dels problemes musculars que els van deixar fora de la llista la setmana passada.

A més a més, el tècnic podrà recuperar els sancionats Agustín i Juanjo, de manera que en tindrà per escollir a l'última línia.

Un dubte: Redondo

L'únic dubte que té l'entrenador de Sant Pol és el de Manu Redondo, que ha fet recuperació en els últims entrenaments. Amb la resta de jugadors disponibles, doncs, té tres possibilitats per solucionar aquesta baixa: la natural seria Bermudo, que va fer un bon paper a Còrdova; Òscar Ramírez i Toni Lao, dos dretans que ja han jugat en aquesta demarcació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció