Sabadell

Hèctor: “És especial jugar contra equips de la terra”

Sabadell. El migcampista de Llançà és, juntament amb el lateral Òscar Ramírez, l'únic gironí de la plantilla del Sabadell que aquesta setmana, a més, s'enfrontarà amb amics seus

Sempre que hi ha un derbi entre equips catalans es viuen al terreny de joc retrobaments i sentiments intensos. Per a Hèctor Simon, un dels dos gironins de la plantilla juntament amb Òscar Ramírez, serà un partit especial. Ell va estar a les files del Girona les temporades 2008/09 i 2009/10 –va acabar anant cedit a la Cultural Leonesa en la primera i fitxant pel Benidorm en la segona–, però sobretot serà especial perquè coincidirà amb molts excompanys seus. “Sempre que t'enfrontes a equips de la teva terra, i contra excompanys teus, és especial, però a la vegada durant la setmana i a l'hora d'afrontar el matx, els rituals són els mateixos que per a qualsevol altre partit”, afirma el jugador. Ell, en la seva etapa en el Girona, va coincidir amb jugadors com ara Migue, José, Tortolero, Dorca, Dani Mallo, Moha i Tébar; i en l'Espanyol amb David Garcia i Coro.

De tota manera, encara que Carreras el va alinear en l'últim partit contra el Còrdova, la seva inclusió en l'onze inicial no és segura, atesa la gran competència que forma amb Juanjo Ciércoles en el pivot davant de la defensa. “Hi ha molta competència al mig del camp. Un intenta sempre jugar el màxim possible, però també ha d'entendre que hi ha altres companys que també ho fan molt bé i cal tenir paciència”, sentencia el de Llançà, que afirma que està a prop de recuperar el seu millor nivell físic després de la seva recent lesió a la cua de l'astràgal: “Feia algunes jornades que no estava al cent per cent, i sempre que tornes d'una lesió no estàs al màxim els primers dies; però ara m'estic trobant molt bé en els últims partits.”

La il·lusió no es perd

Estant en una zona tranquil·la de la taula classificatòria i tenint la salvació a la mà, sempre hi ha el perill de caure en el conformisme. “Encara que des de fora ens arribi que la gent està confiada en la salvació, nosaltres jugarem al màxim tots els partits. L'equip va demostrar moltes coses dissabte passat contra el Còrdova”, afirma Hèctor que personalment valora molt aquesta oportunitat de tornar a ser protagonista en la segona divisió, una oportunitat que no li va donar el Girona ara fa dos cursos: “Ara només penso a tornar al meu màxim nivell per continuar amb la il·lusió de jugar tots els partits de lliga que queden.”

Vull tornar al meu màxim nivell per continuar amb la il·lusió de jugar
Hèctor Simon
migcampista del sabadell
Però a la vegada durant la setmana i a l'hora d'afrontar el matx, els rituals són els mateixos que per a qualsevol altre partit
Sempre és especial quan t'enfrontes a equips de la teva terra, i a excompanys d'equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció