Sabadell

Entre dubtes i alternatives

La davantera és la línia que més canvis ha sofert en les alineacions del Sabadell

Fins a vuit jugadors han actuat de titulars al davant

En les últimes set jornades el Sabadell s'ha hagut de jugar la permanència. La tranquil·litat en un últim tram de temporada molt dur estava en joc en aquests darrers set xocs, en què el Sabadell ha solucionat correctament la papereta només caient derrotat en dues ocasions. Però, en aquest tram de competició, Lluís Carreras no ha repetit ni una sola vegada el trio de la davantera. El tècnic ha volgut donar molta competència a aquesta línia i per això ha alineat fins a vuit jugadors diferents amb bon resultat: Ezequiel, Luna, Aarón Bueno, Arteaga, Lanzarote, Baha i Òscar Ramírez. “Aquesta competència està marcant la línia que porta l'equip. Està portant uns bons resultats i en aquesta posició còmoda en la taula, està anant molt bé que tots els de davant lluitem per entrar de titulars”, diu Àlex Cruz que, tot i estar recuperat, encara no ha jugat de titular aquest curs: “He d'estar bé, no estic disposant dels minuts que m'agradaria durant aquest any, però la millor manera és estar motivat en els entrenaments i posant-me objectius i així intentar aconseguir els minuts.”

I és que Àlex Cruz i Fran Piera són els dos únics homes d'atac que sempre han sortit de suplents en una línia que és, amb diferència la que ha tingut més substitucions al llarg dels partits. Un 45,5% dels canvis que ha efectuat Carreras al llarg dels partits han estat en aquesta línia ofensiva que sovint ha notat la falta de gol a causa de la baixa en els dos últims xocs de Lanza.

He d'estar bé, no estic disposant dels minuts que volia, però he d'estar motivat
Àlex Cruz
jugador del sabadell
Cada jugador que entra a l'onze titular vol demostrar que mereix ser-hi i és d'aquesta manera com es millora el conjunt
La competència marca la línia que està portant l'equip, que ara està en una bona línia de resultats i en un lloc còmode

La línia ofensiva nota la falta de gol

Una altra de les causes de tants canvis a la davantera és la falta de gol. De fet, en l'últim partit contra el Còrdova, Carreras no va alinear ni Baha ni Florian, que tot i ser ariets purs són una de les parelles menys golejadores de tota la lliga i va posar Adrián Luna en punta. “Sabem que amb els jugadors que hi ha tenim molta polivalència, i això és un afegitó a la competència. És ideal que puguin adaptar perfectament a altres posicions com ara el Toni Lao en defensa i l'Òscar Ramírez al davant”, comenta Cruz. De fet, la inclusió del lateral dret a l'extrem i l'avançament de la posició d'Arteaga han estat dues opcions més d'alternatives a la línia més poblada de la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)