Sabadell

Recaiguda de Pablo Ruiz

Sabadell. El central sevillà es va haver de retirar ahir de la sessió d'entrenament després de ressentir-se de les molèsties al quàdriceps de la cama dreta i és dubte seriós per jugar dissabte

El central Pablo Ruiz es va haver de retirar de la sessió d'entrenament que el Sabadell va fer ahir al matí a l'estadi Josep Molins, després de ressentir-se de la lesió al quàdriceps de la cama dreta que l'ha tingut apartat dels terrenys de joc des del dia del Guadalajara, fa cosa ja d'unes quatre setmanes. El defensa sevillà, que s'havia entrenat amb normalitat amb la resta del grup en els últims dies, va tornar a notar molèsties i es va retirar per precaució i ara passa a ser dubte seriós amb vista al partit de dissabte a casa contra el Girona (18 h).

Si el sevillà torna a ser baixa, Lluís Carreras podria fer jugar a l'eix de la defensa la parella formada per Jesús Olmo i Agustín –aquest últim torna després de la sanció–, que ja va jugar fa dues setmanes a la Nova Creu Alta contra el Nàstic. El tècnic de Sant Pol de Mar també recupera Juanjo, que també podria jugar de central, tot i que té més números de fer-ho al pivot.

El lateral Manu Redondo també és dubte seriós per jugar dissabte. La resta, tots disponibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció