Sabadell

Al darrere, en quadre

Sabadell. Continuen els problemes a la defensa amb les complicacions de les lesions de Redondo i Pablo Ruiz. El lateral es perdrà els dos propers partits i el central serà baixa un mes

Continuen els problemes físics a la defensa del Sabadell, que haurà d'afrontar una altra vegada el partit de dissabte contra el Múrcia amb cinc jugadors defensius purs. Pablo Ruiz, que estarà quatre setmanes més de baixa i que per tant es perdrà cinc partits (inclosa la jornada d'entre setmana contra l'Alcorcón), no es va entrenar ahir amb els seus companys perquè se li han complicat els problemes al recte anterior.

Tampoc Manu Redondo, que té un trencament al bíceps femoral, es va entrenar amb la resta de l'equip. El jugador l'arrossega des de fa setmanes i encara n'haurà d'estar dues més de baixa.

Olmo, precaució

D'altra banda, ahir tampoc es va exercitar Jesús Olmo, que continua amb la rehabilitació de la tendinitis al taló d'Aquil·les. El jugador sembla que no serà baixa dissabte, si no se li complica la lesió, però l'equip mèdic n'està molt pendent. La baixa d'Olmo suposaria que Carreras hauria d'experimentar amb Samuel o Juanjo a l'eix defensiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció