Sabadell

Un malson que mai s'acaba

Sabadell. Confirmada la baixa de Jesús Olmo demà, la defensa es torna a quedar en quadre, un mal que durant aquest curs ha afectat amb contundència el conjunt arlequinat

Una setmana més, Lluís Carreras tindrà problemes per alinear una defensa en condicions. Encara que a hores d'ara el tècnic ja tingui clar quin serà l'onze amb què sortirà demà a la Nueva Condomina, una setmana més haurà de fer malabarismes perquè els guarismes obtinguts fins ara a la pròpia porteria no es vegin alterats. I és que ahir es va confirmar que Olmo serà baixa en al partit de demà per culpa d'una tendinitis al taló d'Aquil·les i s'unirà a Pablo Ruiz i Redondo que encara en tenen per a setmanes.

Gairebé no hi ha hagut cap setmana tranquil·la per al tècnic de Sant Pol en aquest sentit. Només en cinc partits dels 34 disputats, el Sabadell ha tingut tota la defensa completa per poder jugar. A l'inici, l'operació d'Agustín va fer que durant tota la primera volta, ni Pablo Ruiz, ni Olmo, ni circumstancialment Toni Lao tinguessin més recanvi que el de Yann Songo'o. Pel que fa a la resta, mil i una lesions musculars (recte anterior, quàdriceps, isquiotibials, bíceps femoral, adductors, etc.) no han pogut donar estabilitat a quatre homes al darrere més enllà de partits comptats.

Lateral esquerre

Si hi ha hagut alguna posició per la qual aquesta temporada ha passat més gent, sens dubte que ha estat el lateral esquerre. Entre Redondo i Bermudo sumen 22 partits en què no han pogut estar disponibles. Això ha provocat que jugadors polivalents com Òscar Ramírez, que ja va jugar en aquesta demarcació tota la temporada passada amb el Badalona, i l'incombustible Toni Lao, hagin disputat minuts i fins i tot algun partit sencer en aquesta demarcació.

Precisament aquests dos jugadors, juntament amb Yann Songo'o, el paper del qual va ser testimonial, han estat dos dels que més han jugat aquesta temporada. De fet, Lao només s'ha perdut un matx i va ser per sanció i Òscar Ramírez, tres, dos dels quals per lesió i l'altre per acumulació d'amonestacions. Ells són, sens dubte, un exemple a seguir.

5
partits
són els que el Sabadell no ha tingut cap baixa en la línia defensiva.

LAO I RAMÍREZ

També defensors, són dos dels homes que menys problemes de lesions han tingut
Agustín
18
Es va perdre gairebé tota la primera volta per una operació a l'espatlla.
Redondo
13
Problemes musculars als isquiotibials i al recte anterior.
Bermudo
9
Problemes als isquiotibials i al recte anterior.
Pablo Ruiz
7
Problemes musculars als isquiotibials, bíceps femoral i adductors.
Olmo
4
Un esquinç de turmell i una tendinitis al taló d'Aquil·les de la qual encara està convalescent.
Òscar Ramírez
2
Problemes a l'adductor.
Toni Lao
0
S'ha perdut un partit per sanció i un tros d'un altre per una contusió.
Yann Songo'o
0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció