Sabadell

No es decideix per cap

Sabadell. El conjunt arlequinat no acaba de trobar un onze titular sobre el qual assentar el joc. En els últims vuit partits no ha repetit alineació i en els dos darrers ha canviat en el descans

Que les coses no estan anant bé al Sabadell en les últimes jornades no només s'està veient en els resultats. L'equip només ha guanyat un partit en les últimes nou jornades i ha perdut contra rivals assequibles enfonsats en la lluita per la permanència com ara l'Alcoià, el Girona i el Múrcia. A més a més, el conjunt arlequinat pateix algunes crisis de joc al llarg d'alguns moments del partit que l'han portat a deixar-se molts punts en aquest tram de lliga per tal de no patir al final de temporada. En una lliga tan llarga com la segona divisió és lògic passar aquestes males ratxes, però per superar-les el cos tècnic, amb l'ajut dels jugadors, ha d'encertar la combinació guanyadora.

I és que en les últimes jornades Lluís Carreras està intentant trobar un onze inicial sobre el qual posar les bases del seu joc. En els últims vuit partits no ha repetit alineació i encara que s'han vist partits en què els teòrics reserves han donat molt bona imatge, com ara al camp del Còrdova, on es va treure un meritori empat, els resultats no han estat els més satisfactoris. “Posem sempre els jugadors més adients que creiem, segons els estats de forma i les característiques del rival”, explica sempre Lluís Carreras davant qualsevol canvi en l'alineació. Però el fet és que 21 jugadors diferents han estat titulars en els últims vuit partits, una dada sense precedents enguany.

Canvis en el descans

Però un fet que assenyala que Carreras està intentant trobar l'onze ideal, és que en els dos últims partits ha canviat en el descans. De les últimes sis substitucions, tres han estat just abans de començar la segona part.

INDECISIÓ

8
partits
fa que el Sabadell no repeteix alineació. Des del partit contra l'Hèrcules.

FONS D'ARMARI

21
jugadors diferents
ha utilitzat el cos tècnic per les vuit últimes titularitats.

EN EL DESCANS

50%
de les substitucions.
En els dos últims partits han estat en el minut 46.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)