Sabadell

Un os dur per foragitar l'ombra del descens

Sabadell. Els arlequinats se les heuran avui contra el segon classificat i un dels equips que millor juga de la categoria amb l'objectiu de fugir del perill

El Sabadell ha demostrat sobradament que, com els mals estudiants, només funciona quan la pressió li ve al damunt. Avui l'examen és d'aquells durs, contra un Celta que té molta fam per poder continuar enganxat a l'ascens directe, i l'assignatura; la més dura de totes: el descens de categoria.

Perquè si el Sabadell aconsegueix guanyar avui contra un rival potent no només li donarà per tenir moltes possibilitats de passar de curs, sinó que a més ho farà amb molt bona nota: haurà estat capaç de derrotar els dos gallecs al seu feu en la segona volta. Precisament a la victòria contra el Dépor de fa dos mesos s'aferra la parròquia arlequinada per creure en les possibilitats d'un equip que ha suspès en els controls més fàcils darrerament. “A casa estem fent-ho bé durant tota la temporada encara que ve un rival complicat. És allà a dalt i serà un partit difícil contra un bon equip, encara que també ho era el Dépor i el vam guanyar. És clar que es pot guanyar dissabte”, va dir Toni Lao en unes declaracions en el web del club en la mateixa línia que el tècnic Lluís Carreras, que diu que en aquest tipus de partits no treballa tant l'aspecte motivador perquè els jugadors ja el tenen contra rivals d'aquest nivell.

Solidesa al darrere

Com va passar en el partit contra el Deportivo, l'esquema, per a Carreras, sembla clar: “Cal estar molt junts al mig del camp i ajudar el doble pivot perquè no construeixi.” Per tant, lluny de tancar-se en defensa, assumir els menors riscos possibles i intentar aprofitar les poques ocasions.

Per aquest motiu no s'esperen gaires canvis a l'onze inicial respecte a la setmana passada i tot indica que Òscar Ramírez continuarà de titular a l'extrem dret. Carreras, això sí, no haurà de fer experiments, ja que recupera Jesús Olmo a l'eix de la defensa el qual acompanyarà Agustín. Ezequiel no va ser ni convocat per culpa d'un esquinç al turmell i s'han quedat fora tres extrems més: Piera, Àlex Cruz i Aarón Bueno.

Les altres baixes les completen Pablo Ruiz, Redondo i el tutor: Lluís Carreras, baixa per sanció i que encara no té previst des d'on veurà el partit.

ESTÍMUL GALLEC

La victòria contra el Deportivo servirà de mirall per afrontar el partit d'avui
A casa ho estem fent bé durant tota la temporada, encara que ve un rival complicat
Toni Lao
defensa del sabadell
La nostra motivació ha de ser superior a la que tinguin ells i s'ha de demostrar al camp
Paco Herrera
tècnic del celta
El Celta i el Valladolid són els equips que millor futbol practiquen. Veig motivació, veig un molt bon ambient de partit
Contra aquests rivals treballem més els aspectes tàctics que els motivadors
Lluís Carreras
TÈCNIC DEL SABADELL
El nivell del rival i les urgències del partit són el millor aliat per als de Carreras

Hi ha acord per dos anys en la renovació d'Olmo

Jesús Olmo ha arribat a un acord per la seva renovació amb el Sabadell, amb el qual, tal com va fer saber abans-d'ahir el periodista José Devesa, l'unirà per dos anys més. El central i el club, però, encara no han segellat l'acord en paper, malgrat que ja està aparaulat, igual que la renovació de Carreras. “Trobarem el moment, encara no l'hem trobat, però per a mi és més important la paraula que no pas la firma”, va afirmar el tècnic sobre una signatura que s'ha anat posposant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)