Sabadell

Enrocament a la Creu Alta

Ensopegada del Sabadell a casa. L'equip arlequinat va cedir a la qualitat del Celta i va encadenar la tercera derrota malgratempatar (1-1) amb una diana d'Agustín en el minut 49

celta2

sabadell1

En un sot. El Sabadell va encadenar ahir la tercera derrota contra un Celta que va imposar la seva qualitat i, tot i mantenir-se força lluny de la zona perillosa –a set punts del descens–, continua sense acabar de lligar la permanència. Ahir, els arlequinats van fer el més difícil, igualar un 0-1 al començament de la segona part, però un gol d'Orellana en el tram final va condemnar-los a la derrota.

La primera part va tenir un protagonista clar: el Celta. L'equip gallec va acaparar la possessió de la pilota i les millors ocasions contra un Sabadell tímid i reservat, que ho va intentar amb accions directes, un pèl precipitades. La tendència dels primers 45 minuts es va poder albirar ben aviat. Precisament, en el minut 4, quan Toni va aprofitar una badada de Bermudo per encarar De Navas. El xut, però, el va refusar el porter arlequinat primer, i el pal després. L'equip celeste ho va continuar intentant i, en el minut 21, va disposar d'una altra ocasió molt clara, que va ser el preludi del primer gol: una passada de la mort de Iago Aspas a Orellana, que l'atacant, molt lent, va desaprofitar davant l'ofici de la defensa. La rereguarda local, però, no va actuar en el 0-1: Álex López va rematar a pler una assistència d'Aspas des de l'esquerra. El gol, en el minut 30, va esperonar el Sabadell, però no va generar gaire perill.

Millora sense premi

Tot just després de la represa les coses es van posar a favor del Sabadell, que va aconseguir l'1-1 en el minut 4, amb una rematada estranya en el llançament d'un córner d'Agustín que el porter visitant, desencertat, va ser incapaç de refusar. Amb el gol, els locals van viure els seus millors minuts, tot i que el Celta també va inquietar De Navas. Això sí, tot i el domini arlequinat, va faltar encert i les arribades no van acabar de reeixir. En aquest context, just quan més angoixat estava el Celta, va arribar la diana visitant: Orellana va rematar de mitja volta una bona assistència, i va batre De Navas amb molta elegància (76'). Amb tot, el golàs de boleia de l'atacant xilè va significar la sentència definitiva per als de Lluís Carreras.

SABADELL: De Navas, Toni Lao, Olmo (Ramírez, 68'), Agustín, Bermudo, Juanjo, Puigdollers, Antonio Hidalgo (Juvenal, 62'), Luna, Lanzarote i Florian (Baha, 77'). CELTA: Sergio, Hugo Mallo, Oier, Túñez, Roberto Lago, Álex López, Bustos, Natxo Insa (Joan Tomàs, 73'), Toni (De Lucas, 65'), Orellana i Iago Aspas (Bellvis, 81'). GOLS: 0-1 (30') Álex López. 1-1 (49') Agustín. 1-2 (76') Orellana. ÀRBITRE: Martínez Munuera (col·legi valencià). T.G.: Als locals Olmo i Luna, i al visitant Natxo Insa. T.V.: Cap. PÚBLIC: 4.800 espectadors.
Tot i la derrota, hem competit contra un equip de primera, i la diferència de punts no s'hi ha vist reflectida