Sabadell

El més calent encara continua a l'aigüera

Sabadell. Els arlequinats miren el final de la competició amb optimisme, però han sumat un punt de 12 i els rivals més difícils vénen ara

En situacions límits cal mantenir la calma, i malgrat que el Sabadell encara no s'està cremant pel descens, comença a veure les orelles a la zona de descens. Sobretot perquè en els últims quatre partits, amb un calendari força favorable només ha aconseguit sumar un punt de 12 i ha passat d'estar completament tranquil a fer notar certa inquietud pel que ha de passar. “És necessari guanyar a Elx, però com sempre, no perquè la ratxa sigui d'una manera o d'una altra. Sempre busquem guanyar. Confio molt en aquest equip. És cert que hem perdut punts que podríem haver guanyat, però tenim 42 punts i cal optimisme”, va assenyalar Lluís Carreras en el postpartit de la derrota contra el Celta. “Hem de mirar cap endavant, i anar a Elx a guanyar. Hem de remar tots en la mateixa direcció per tirar això endavant”, afegia el capità Agustín.

El que necessita ara mateix el Sabadell són els tres punts urgentment, però els rivals no són els més propicis. Els de Carreras han d'anar a Elx diumenge vinent i rebre la visita de l'Almeria en jornada entre setmana abans de rebre el Valladolid i l'Almeria en un altre partit que serà en dimecres.

Sense Olmo

El central es va retirar dissabte per unes molèsties al taló d'Aquil·les i sembla que es perdrà els propers partits en un calendari, a més, molt atapeït. La recuperació de Pablo Ruiz, doncs, més imprescindible que mai.

Canvi d'hora contra l'Elx

El partit que estava previst per a diumenge vinent a les 12 del migdia entre el Sabadell i l'Elx a l'estadi Martínez Valero, la federació finalment ha anunciat que serà el mateix diumenge, però a les 17 h. Els compromisos televisius han obligat a fer aquest canvi en
un partit que està previst que s'emeti per Gol Televisión si no hi ha cap novetat. El conjunt arlequinat haurà de jugar tres partits en set dies contra rivals de la part alta de la taula classificatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)