Sabadell

Tothom a punt per preparar l'ampliació de capital

Sabadell. A banda de la permanència en joc, el Sabadell ha d'iniciar, no sense incertesa, el procés d'ampliació de capital, que està xifrat en uns 3,5 milions d'euros i que ha d'acabar a l'agost

Dilluns passat es va formalitzar la creació de la Fundació Privada de la Gent Arlequinada. Aquesta entitat està formada per quinze persones arrelades a la ciutat i que passaran a controlar el paquet d'accions que actualment controla la Fundació de l'Esport, al voltant d'un 66%. Un pas, el de la formalització d'aquesta nova fundació, que és el preludi a l'ampliació de capital social que ha de dur a terme el Sabadell en els propers mesos. De fet, dilluns vinent se celebrarà la primera de les assemblees extraordinàries per abordar aquest tema, ja que el Consell Superior d'Esports ja ha dictat que l'ampliació haurà de ser de 3,5 milions d'euros i la datació d'uns terminis que s'hauran de complir amb rigorositat.

Sense preocupació

Des de l'entitat s'expressa molta tranquil·litat envers aquest tema i és que encara que no sigui públic, la junta treballa des del gener perquè no sigui necessària l'aparició de capital estrany. En un principi la nova fundació controlarà al voltant d'un 20% del nou paquet i per la resta, entre l'Ajuntament i l'entitat hauran de trobar aliats, que segons ha manifestat recentment Soteras, tenen treballats.

Això sí, l'estat del club, sanejat però sense grans pressupostos, i el fet que l'estadi sigui municipal, defugirà d'agents externs que busquin fer negocis amb el club com a mitjà.

AGENTS EXTERNS

No hi ha preocupació amb l'entrada de capital ‘estrany' en la directiva

PLANIFICAT

La junta treballa des del gener per obtenir socis afins que comprin accions
Està previst que amb l'ampliació de capital controli al voltant d'un 20% del capital

L'ampliació s'haurà de complir en tres fases

L'ampliació de capital s'haurà de completar en tres fases diferenciades encara que els terminis exactes no se saben i quedaran clars en l'assemblea de dilluns vinent. En tot cas, la primera fase de la venda està reservada als actuals propietaris del club. És a dir, a tots els actuals accionistes que vulguin ampliar el seu pes percentual en les decisions del club. El segon termini de venda està reservat exclusivament als socis i els abonats del conjunt arlequinat. I el tercer estarà obert al gran públic, és a dir, qualsevol agent extern que hi estigui interessat.

El valor de cada acció ja està dictaminat i serà de 60,10 euros; per tant, es posaran a la venda 58.400 accions noves que completin els 3.509.840 euros que permetran arribar als 4,8 milions de capital social.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció