Sabadell

Un punt d'amargor

Sabadell. L'equip arlequinat, superior a l'Elx però desencertat, empata al Martínez Valero i encadena cinc duels sense vèncer, tot i que el descens del Vila-real l'allunya del perill

sabadell1

elx1

Hi van sumar un punt, però els jugadors del Sabadell van sortir ahir del Martínez Valero capcots. I és que el quadre arlequinat ho va fer gairebé tot per tornar cap a casa amb la victòria al sarró i es va haver de conformar amb l'empat. I això que les coses van ser favorables per als de Lluís Carreras, que es van avançar amb un gol d'Aaron Bueno (55'). Un gol de Nicki Bille, però, va posar les taules el marcador en un tram final farcit d'ocasions, sobretot del Sabadell. Amb tot, cinquena jornada seguida sense vèncer, tot i que el descens del Vila-real a segona A fa que els vallesans no hagin de patir, ja que el perill és ara a nou punts.

L'arrencada va ser frenètica. L'Elx, mentalitzat, va atacar amb insistència la porteria de De Navas. Això sí, el porter arlequinat va estar d'allò més inspirat. Ho va demostrar en la primera arribada clara dels de César Ferrando, ja que la seva mà salvadora va refusar una canonada creuada de Xumetra en el minut 4. Un parell de minuts després ho va intentar Generelo amb un xut llunyà però perillós que De Navas va desviar un altre cop.

El Sabadell, dominador

La pressió inicial del conjunt il·licità es va anar diluint i, a poc a poc, els de Lluís Carreras van acaparar la possessió de la pilota. En aquest context, idoni per als arlequinats, van arribar les millors ocasions. Així, en el minut 28 va intentar-ho Aaron Bueno connectant una centrada llunyana amb el cap. Juan Carlos, però, se li va tirar a sobre de forma violenta i va impedir que rematés amb garanties, en una acció en què el porter local hauria pogut cometre penal.

Just després va arribar l'ocasió més clara en una acció enredada amb tres rematades: una vaselina de Lanzarote, un xut d'Aaron Bueno i una rematada de cap de Baha que el porter local i la defensa van deixar en no res. Com ho demostren els tres intents, l'encert va donar l'esquena al Sabadell, que tot i això va continuar pressionant buscant la recompensa del gol.

La segona part va ser una continuació dels darrers minuts de la primera: els vallesans van anul·lar l'Elx i van acaparar les millors ocasions. Ho demostra el fet que Artega gairebé els avancés en el primer minut, quan va superar la defensa amb un canvi de ritme i va plantar-se sol davant Juan Carlos. El seu xut, però, va ser massa previsible i el porter va atrapar la pilota.

La insistència dels arlequinats, però, va tenir premi en el minut 55, quan Aaron Bueno va connectar amb precisió una molt bona assistència d'Arteaga des de l'esquerra. Amb el 0-1 el Sabadell va ser valent i no es va arronsar. De fet, els de Lluís Carreras van anar a buscar el triomf i van disposar de les millors ocasions. Això sí, el Sabadell va ser erràtic i al final va cedir a la pressió de l'Elx, que va marcar en el primer xut a porteria de la segona part. L'encarregat de signar les taules va ser Nicki Bille, que va aprofitar la badada dels centrals per batre De Navas a plaer.

Després de l'empat, el Sabadell va ser un cicló i va tenir tres ocasions claríssimes: una canonada de Lanzarote (84') que va rebutjar el porter, un xut massa fluix de Florian (89') i una assistència de Lanzarote que el davanter francès no va arribar a connectar (90'). El desencert, doncs, va condemnar un Sabadell ambiciós.

ELX: Juan Carlos, Flaño (Alberto, 46'), Etxeita, Héctor Verdés (Héctor Rodas, 18'), Beranger, Carpio, Generelo, Rúper, Xumetra, Perico (Nicki Bille, 59') i Ángel. SABADELL: De Navas, Toni Lao, Agustín, Samuel, Ramírez, Héctor Simón, Arteaga (Àlex Cruz, 78'), Juvenal, Lanzarote, Aaron Bueno (Antonio Hidalgo, 70') i Baha (Florian, 63'). GOLS: 0-1 (55') Aaron Bueno. 1-1 (85') Nicki Bille. ÀRBITRE: Sánchez Martínez, del col·legi murcià. T.G.: Als locals Generelo, Héctor Rodas, Juan Carlos, Beranger, Nicki Bille i Alberto, i als visitants Juvenal i Lanzarote. T.V.: Cap. PÚBLIC: 10.386 espectadors.
S'ha escapat la victòria: hem tingut moltes ocasions però no hi ha hagut encert. Hem obtingut un punt tot i fer mèrits per sumar-ne tres
El 0-1 ens ha fet molt mal, ens ha deixat tocats i després el partit ha estat boig
César Ferrando
Entrenador de l'elx
No hem queixaré dels meus jugadors, hem estat un bloc solidari i hem fet un bon partit