Sabadell

Un rival de nivell per canviar la tendència

Sabadell. Els arlequinats, més tranquils després del descens del Vila-real, esperen trencar contra l'Almeria una ratxa de cinc partits sense guanyar

El Sabadell passa un mal moment de resultats, però té bones raons per pensar que la victòria no trigarà a arribar. Més que raons, sensacions. Les que va desprendre diumenge passat al camp de l'Elx, en què tot i cedir un empat en el tram final, va ser molt superior a l'equip de César Ferrando i només la falta d'encert va separar-lo de la victòria. Això sí, els homes de Lluís Carreras, que després del descens del Vila-real poden respirar molt més tranquils perquè tenen el perill 9 punts per sota, volen trencar d'una vegada per totes la dinàmica dels últims cinc partits, en què tan sols han sumat un parell de punts. I és que una victòria contra l'Almeria permetria a l'equip vallesà afrontar els últims enfrontaments amb la tranquil·litat de qui té la feina feta i pot centrar-se a disfrutar del tram final.

Amb tot, la plantilla del Sabadell s'ha marcat la cita d'avui amb vermell en el calendari. “És una altra final”, afirmava ahir Lluís Carreras, que vol evitar qualsevol inquietud i espera que l'equip segelli la salvació per mèrits propis i no pas pel mal rendiment dels altres. Aconseguir el triomf, però, serà una fita d'allò més complicada: visita la Nova Creu Alta un equip de nivell, que sortirà a mossegar perquè necessita els punts amb molta urgència. I és que l'Almeria és conscient que la visita al Vallès és un dels últims trens per enganxar-se de nou a la lluita per l'ascens –té el sisè a tres punts–. Si ho vol aconseguir, però, haurà de trencar la seva irregularitat: només ha guanyat un dels darrers dotze partits, en què ha sumat 10 punts de 36 possibles.

Un atac que cal vigilar

La principal arma de l'Almeria és el nivell dels seus atacants, sobretot del punta argentí Ulloa, que és el màxim golejador de segona amb 25 gols. L'atacant roig-i-blanc, a més, arribarà a la Nova Creu Alta en un gran moment i ha fet vuit dianes en els últims onze partits. Més enllà de vigilar de prop la figura del conjunt andalús, la defensa arlequinada haurà de tenir un ull a sobre dels extrems. I és que la seva velocitat, sobretot la del català Aleix Vidal, és un dels punts forts de l'Almeria.

A la rereguarda, precisament, és on Lluís Carreras tornarà a tenir més baixes, ja que Olmo, Manu Redondo i Pablo Ruiz continuen lesionats. És força probable, doncs, que el tècnic de Sant Pol alineï la mateixa defensa que va saltar diumenge passat al Martínez Valero. El mig centre Samuel, doncs, podria tornar a ocupar una de les dues places a l'eix de la defensa, al costat d'Agustín.

El descens del Vila-real no ens serveix i aquesta és una altra ‘final'. La permanència ens l'hem de guanyar
L'Almeria és un bon equip, amb jugadors de molta qualitat i velocitat a dalt
Lluís Carreras
ENTRENADOR DEL SABADELL
M'espero un Sabadell agressiu que ens ho posarà difícil, però nosaltres també a ells
Esteban Vigo
ENTRENADOR DE l'almeria

El club inicia l'ampliació de capital

Ahir va celebrar-se la junta general d'accionistes, que va aprovar una ampliació de capital de 3,5 milions d'euros per fer front al capital mínim que fixa la llei. Amb tot, l'entitat ha posat en circulació 58.400 accions de 60,10 euros i avui s'inicia la primera fase, que acaba el 17 de juny, en què només tindran dret de subscripció els actuals accionistes en proporció als títols que ostentin. Del 17 al 25 de juny hi haurà una nova fase en què els accionistes podran comprar accions lliurement i, finalment, del 26 de juny al 25 de juliol, tothom podrà adquirir nous títols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)