Sabadell

Lanzarote diu “no” a Grècia

Sabadell. El pitxitxi arlequinat va rebre una oferta de l'Asteras de Trípoli que ha refusat. El club fa temps que vol negociar la renovació, però ell vol esperar al juny pel que pugui sortir

L'interès per Manu Lanzarote ha traspassat les fronteres físiques de l'Estat. A Grècia també han vist i sentit a parlar de les meravelles que ha fet enguany al Sabadell, en què és el pitxitxi de l'equip amb 9 gols i han demanat pels seus serveis. En concret ha estat l'Asteras de Trípoli de la primera divisió, un habitual a pescar a segona i segona B que el curs passat va fitxar del Lleida Rubén Rayos i que ha posat la seva mira en Lanza oferint-li un bon contracte a terres gregues. L'extrem, que acaba contracte el 30 de juny, ha refusat en un principi l'oferta en espera d'una bona oportunitat en la lliga espanyola, en la qual espera que d'aquí a un mes li surti alguna proposta.

Ara mateix, Lanzarote no té cap oferta en ferm sobre la taula. Malgrat que hi ha hagut equips que han tenen interès en la seva figura i que tot indica que no li faltaran, l'extrem vol esperar encara.

Des de novembre

L'espera per Lanza també la manté viva el conjunt arlequinat, que veu en ell un dels puntals per créixer en el futur. El jugador, però, no vol negociar amb el club la seva renovació fins al juny, un cop tingui clares la resta de propostes, encara que el club va intentar iniciar les converses el novembre passat.

Lanzarote només s'ha perdut dos partits aquesta temporada perquè ha arrossegat molèsties en un peu que de mica en mica ha anat superant. Abans d'ahir contra l'Almeria, va tornar a ser decisiu.

ASTERAS DE TRÍPOLI

L'estiu passat ja va fitxar Rubén Rayos (Lleida) i té vuit jugadors que han jugat a 2a A

SENSE OFERTES

Ara mateix, Lanzarote no té cap oferta sobre la taula. Vol negociar al juny

CONTINUÏTAT

El Sabadell busca recanvis, encara que espera aviat una resposta en ferm del jugador

No s'ha negociat per Marcos (Sant Andreu)

El Sabadell està buscant ja reforços per a la temporada vinent i una de les opcions que havien sortit a última hora havia estat la de Marcos Jiménez, davanter del Sant Andreu. El Sabadell, però, no ha mogut fitxa per aquest jugador, que ha començat a parlar amb el conjunt quadribarrat per la seva continuïtat, ja que el club té intenció de renovar-lo. La gran quantitat d'ofertes que té el jugador (només són de 2a B) faran difícil aquesta escomesa per al Sant Andreu.

L'interès del Sabadell ha quedat atenuat per culpa de les lesions que Marcos ha patit darrerament al dit del peu i que l'han fet perdre's 15 partits aquest curs. Tot i això, el jugador ha marcat 15 gols en 23 partits, la majoria dels quals en la primera volta i en l'últim tram del campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.