Sabadell

Amb tota la tranquil·litat

Sabadell. Després de mesos de patiment, el Sabadell ja pot respirar i afrontar el partit d'avui contra el Valladolid amb els deures fets i la salvació assolida. El rival, en canvi, s'hi juga l'ascens

El Sabadell ja pot dir que la temporada vinent, si no passa cap desastre inesperat des del punt de vista institucional, serà un equip de segona divisió. El conjunt arlequinat va obtenir ahir la salvació matemàtica, igual que fa un any va aconseguir el primer lloc del grup tercer de la segona B un dia abans de jugar el seu partit i gràcies als resultats aliens. Un fet que provoca que avui, per als arlequinats, sigui un partit amb molta menys rellevància del que es podia pensar, bàsicament perquè qui se la juga és el Valladolid.

Precisament aquesta tranquil·litat pot donar al Centre d'Esports el plus necessari per afrontar l'enfrontament contra un dels dos candidats a la segona posició que dóna dret a l'ascens directe. Sense gaire pressió, els arlequinats volen donar una bona imatge a Valladolid. “No serà un partit per patir, serà per disputar-lo i per donar-nos a conèixer en la categoria. Per veure quines són les nostres possibilitats i on podrem jugar per nosaltres”, afirmava divendres el tècnic Lluís Carreras, que confia a allargar la bona dinàmica dels dos últims partits contra l'Elx i l'Almeria: “El més difícil és repetir la intensitat, l'agressivitat... En definitiva, el nivell que hem mostrat.”

Urgències

La jornada d'ahir no només va servir per certificar el descens virtual de l'Alcoià sinó perquè el Celta obligués el Valladolid a aconseguir la victòria avui. Per fer-ho, els castellans recuperaran en l'onze Nauzet Alemán i sortiran amb tota la carn a la graella.

Tots els nostres rivals vénen motivats perquè estem de moda
Miroslav Djukic
Entrenador del valladolid
L'equip serà competitiu al Zorrilla, seguríssim, tot i el rival que tenim
Aarón Bueno
extrem del sabadell
Serà un partit per donar-nos a conèixer i veure les nostres possibilitats
Lluís Carreras
tècnic del sabadell

Vint jugadors també per a l'Alcorcón

Es preveuen molts canvis en l'onze de Lluís Carreras que la setmana passada en els partits contra l'Elx i l'Almeria estranyament va repetir. L'estat físic de Manu Lanzarote, que va acabar molt tocat dimecres passat, i el desgast d'altres jugadors podrien donar entrada a jugadors menys habituals en els últims partits, com ara Puigdollers. És per això que Carreras s'ha volgut curar en salut i s'ha emportat tots els jugadors que actualment té disponibles. Són vint homes que també li serviran per fer la llista per al partit contra l'Alcorcón, ja que el Sabadell no torna al Vallès després del partit d'avui i l'expedició es queda a Madrid per preparar el partit de dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)