Sabadell

L'aparició de l'altre ‘sant'

Sabadell. Ian Mackay va debutar ahir en competició oficial després de mesos a l'ombra de De Navas. Va arribar amb bon nom, però no ha aconseguit desbancar el madrileny de la titularitat

El fitxatge d'Ian Mackay l'estiu passat pel Sabadell va servir per posar una vegada per totes competència directa a la titularitat de l'etern David de Navas. El Sant, tal com li deien a Ponferrada en la seva anterior etapa, va arribar a la Nova Creu Alta decidit a discutir la titularitat del d'Alcobendas, però no ha tingut possibilitats de fer-ho.

Ahir va tornar a posar-se els guants en un partit oficial de lliga després que el cos tècnic li donés l'oportunitat de jugar, amb la salvació matemàtica del Sabadell al sac i tothom va quedar content de la seva actuació, tot i el resultat. “Ha estat el Mackay que esperàvem, tenint molts reflexos i sent un gat. No ha pogut fer res en els dos gols”, va dir Carreras al final d'un matx en què el mateix porter gallec també es va mostrar molt content amb la seva feina: “Pensava que estaria més nerviós del que ho vaig estar. Feia molt temps que no gaudia en un camp de minuts en partits oficials i em vaig trobar bé. La llàstima va ser el resultat contra un rival tan potent com el Valladolid”, va admetre.

Lesió

A banda de les grans actuacions de De Navas, a Mackay no el va ajudar gens a obtenir la titularitat la greu lesió que el va tenir fora de combat tota la primera volta. El porter gallec d'ascendència escocesa va ser operat d'una afectació en un cartílag del genoll dret que es va fer en l'escalfament de l'últim partit de pretemporada contra el Badalona a la Nova Creu Alta. “Si a tot això li sumes que el partit d'ahir va ser contra un gran rival realment costa molt. Sabia que em costaria una mica més que en un partit qualsevol, però em vaig trobar força segur”, va assenyalar el porter, que s'entreveu també titular en el matx de demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)