Sabadell

Parsimònia en la derrota

2a divisió A. El Sabadell va acomiadar la temporada al seu estadi perdent contra el Numància en un partit molt fluix en què l'equip, ple de suplents, va acusar una falta de ritme preocupant

numància3

sabadell1

Ni el Sabadell ni la seva afició es mereixien un final de temporada així al seu estadi, on a part de perdre van donar una imatge molt fluixa. Als homes de Lluís Carreras els va faltar ritme i encert en cadascuna de les accions i van fer del d'ahir un partit prescindible per a l'espectador. De ganes, això sí, no els en van faltar. Amb un onze ple de suplents, les intencions dels menys habituals de donar la cara van dignificar, per dir alguna cosa, el partit.

El Numància tampoc és que fes gaire, però amb un gol molt matiner en va tenir prou per no patir. Va ser amb un excel·lent eslàlom de l'hàbil Julio Álvarez, que es va escapar de tothom per acabar picant la pilota per sobre de Mackay. El Sabadell es va entestar a intentar respondre molt aviat i Ezequiel va estar a punt de fer-ho: va enviar als núvols clamorosament una passada al segon pal de Fran Piera (11'). A partir d'aquí, i sobretot després d'un xut de Luna que va anar fora per ben poc, el partit va entrar en una espiral d'imprecisions en què cap dels dos equips no aconseguia arribar amb més o menys claredat a la porteria contrària. De fet, fins que no van passar vint minuts no va passar res en el partit. Aleshores Baha va decidir donar-li un punt còmic fent un misto que va provocar els aplaudiments i els xiulets a parts iguals a l'estadi. Pocs minuts més tard, i amb una falta de Luna que va posar en dificultats Zabal, la primera part es va acabar.

Més risc, més ocasions

Tampoc és que en la segona part el Sabadell posés tota la carn a la graella, però sí que va fer un pas endavant que va provocar que el partit fos una mica més viu. Aquesta vivacitat, però, no es va traduir en més encert perquè els despropòsits continuaven, sobretot a l'àrea de Mackay. Fins a quatre vegades va arribar el Numància en superioritat o igualtat numèrica i va perdonar. Tot això mentre el Sabadell tampoc no aconseguia trobar-se amb el gol; Òscar Ramírez ho va provar dues vegades però no la va encertar. El sac de tan ple es va acabar trencant i Natalio (81') i Díaz de Cerio (85') van vèncer un Sabadell que va salvar el resultat amb un gol de Florian (86').

SABADELL: Mackay, Òscar Ramírez, Samuel, Agustín, Bermudo, Hèctor Simón, Puigdollers, Adrián Luna, Fran Piera (Aarón Bueno, 55'), Baha (Florian, 76') i Ezequiel (Àlex Cruz, 66'). NUMÀNCIA: Zabal, Unai, Pavón, Cabrera, Edu Gil, Sunny, Bedoya, Juanjo (Díaz de Cerio, 56'), Julio Álvarez, Lago Junior (Nieto, 63') i Natalio (Larrea, 84'). GOLS: 0-1 (9') Julio Álvarez. 0-2 (81') Natalio. 0-3 (85') Díaz de Cerio. 1-3 (86') Florian. ÀRBITRE: Melero López. T.G.: Al local Hèctor Simón; als visitants Pavón i Unai. PÚBLIC: Uns 3.100 espectadors a la Nova Creu Alta.
No crec que sigui just parlar de falta d'intensitat en el partit; potser ha faltat mobilitat, precisió, però no pas ganes
Sap greu acabar la temporada perdent així per tot el que hem fet en els partits de casa. No és just
Lluís Carreras
TÈCNIC DEL SABADELL
Ens hem merescut la victòria, però fins que no hem marcat el tercer jo no he estat tranquil
Pablo Machín
tècnic del numancia

Eneko va entrar en la llista a última hora

Una amigdalitis d'Antonio Hidalgo a última hora va provocar que Eneko Fernández acabés entrant en la llista de convocats. Es va saber pocs minuts abans de començar el partit i és la primera vegada des de la greu lesió que l'extrem aragonès, exjugador del Barça i de l'Alavés, entra en la llista. Eneko, però, no va ser titular ni tampoc va jugar, com sí que ho van fer altres jugadors no habituals. Fran Piera i Mackay van tornar a ser titulars, així com Ezequiel, recuperat de tots els problemes.