Sabadell

“L'actitud dels jugadors és deplorable i vergonyosa”

Sabadell. El president Joan Soteras va carregar contra la plantilla sobre els quals vol fer una neteja “personalment” a l'estiu

Al món de l'esport sembla matemàtic que quan els equips no guanyen automàticament mostren seriosos problemes de feblesa institucional. El Sabadell, que fa jornades que ha complert l'objectiu per la salvació, no ha donat mai mostres de falta de comunió entre estaments fins que el president Joan Soteras ahir va encendre una metxa que semblava apagada quan Lluís Carreras va apaivagar els ànims a la roda de premsa després del partit de diumenge passat. Un partit en què el Sabadell va perdre per 3 gols a 1 i sobre el qual ha fet vessar tota la ira el president de l'entitat el qual ha qualificat com a “vergonyosa” l'actitud d'alguns jugadors.

“En els últims partits l'actitud dels jugadors ha estat deplorable i vergonyosa”, va dir el president en declaracions recollides al Diari de Sabadell i l'Agència EFE on també va recordar que l'afició “no mereix” un final així a banda d'haver fet “mal” a l'entitat amb aquest “lamentable comiat” al propi estadi.

Neteja

Ara mateix, el Sabadell és quart per la cua i ha culpat els jugadors d'aquesta situació per la seva “falta de compromís” no només dels que ha alineat últimament Lluís Carreras sinó també dels components de la plantilla que “han saltat del vaixell” i dels que està molt descontent. Per tot plegat Soteras planeja, juntament amb la secretaria tècnica “més baixes del que s'havia previst en un principi” i que ell personalment ha reconegut que en donarà alguna a mode de represàlia.

Donarem més baixes previstes de les que havíem pensat inicialment i jo en daré alguna personalment
Joan Soteras
PRESIDENT DEL SABADELL
Alguns jugadors han saltat del vaixell quan encara estava en marxa. Estic descontent amb ells
He sentit vergonya de l'equip que ha sortit a la gespa [per l'últim partit de lliga, 1-3]
L'actitud dels jugadors ha estat deplorable últimament i l'afició no mereix un final de lliga així

Jesús Olmo, operat del taló

El central Jesús Olmo va ser operat ahir sense cap complicació a la clínica Egarsat de l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa pel doctor Josep Sales. Amb aquesta intervenció, Olmo solucionarà els problemes que ha tingut al tendó d'Aquil·les i que el mantindrà en període de recuperació fins la temporada vinent. Olmo s'ha vist afectat per aquesta lesió que l'ha fet jugar infiltrat molts partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)