Sabadell

Preparats per atacar

Fase d'ascens a 2a divisió B. L'Espanyol B disputa avui l'anada de la segona eliminatòria contra l'Extremadura, que es tancarà i que s'aliarà amb l'estratègia per sorprendre

L'Espanyol B comença avui el segon capítol de la fase d'ascens a segona divisió B. Ho farà contra l'Extremadura (Francisco de la Hera, 19.30 h) en el que es preveu un xoc difícil en el qual tindrà el difícil repte de marcar a domicili per encarar l'eliminatòria a Sant Adrià. Els homes de Raúl Longhi, que continua sense el central marroquí Zou perquè és al torneig internacional Esperances de Toló amb el Marroc, s'han mentalitzat per portar la batuta tot i jugar en camp contrari. “L'Extremadura és un equip molt compacte defensivament que té una estructura molt clara i molt ben organitzada”, afirma Raúl Longhi sobre un equip que és una escissió d'aquell gloriós equip que va militar al futbol professional la dècada passada. La tendència del conjunt extremeny és salvaguardar la seva porteria i a partir d'aquí construir un joc més aviat directe. “Al mig del camp disposa de dos futbolistes desequilibrants i als quals caldrà estar molt atents en la construcció; haurem de jugar molt concentrats i estar molt atents en les jugades d'estratègia”, hi afegeix l'entrenador espanyolista.

Tendència ascendent

No es preveuen gaires canvis en l'onze inicial de l'Espanyol respecte al de la setmana passada, que tants bons resultats va donar contra el Pontevedra (3-0).

“El resultat de diumenge passat confirma que l'equip té confiança i il·lusió. Intentarem mantenir aquest nivell i millorar-lo per passar l'eliminatòria, tot i que sabem que ens trobarem amb un adversari difícil”, hi afegeix Longhi, confiat de les seves possibilitats.

Caldrà estar molt atents en la seva construcció, jugar concentrats i vigilar a pilota aturada
Raúl Longhi
tècnic de l'espanyol b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)