Sabadell

Es queden amb la meitat

Sabadell. El conjunt arlequinat va comunicar ahir amb quins jugadors no compten per a la temporada vinent. Vuit jugadors de la plantilla, més els tres cedits, no continuaran d'arlequinats

El Sabadell va comunicar ahir oficialment amb qui vol comptar per a la segona temporada en el futbol professional i, també, qui s'ha de buscar equip. Un matí de cares llargues i d'anar i venir de jugadors que van passar, a excepció de quatre (Juvenal, Lanzarote, Baha i Puigdollers, per motius personals) pel despatx de Xavi Roca per saber la decisió de l'àrea esportiva.

El porter Mackay, els defenses Agustín, Bermudo i Redondo, el migcampista Samuel i els davanters Florian i Aarón Bueno, a part dels cedits Luna, Àlex Cruz i Ezequiel no continuaran l'any vinent d'arlequinats. “Són els instants més durs perquè en tots els casos personalment i pel club sap molt de greu. Ells han estat jugadors que han fet història al club i aprofito per agrair el seu comportament professional”, va manifestar ahir el director esportiu, Xavi Roca, que va assenyalar alguns motius: “Hi ha de tot. Nosaltres intentem fer una valoració general al llarg de les jornades com ara temes esportius, personals, d'implicació, de necessitat de l'equip, etc. Estic segur que no encertarem en alguns casos, però hem de prendre decisions per fer-ho la temporada que ve tan bé com sigui possible.”

Renovacions

De la mateixa manera, el club ja ha iniciat els contactes amb Toni Lao, Jesús Olmo i Héctor Simón per ampliar el seu contracte per dos anys. Uns acords que s'han de tancar aviat i que acabarien el 2014, igual que el de David Arteaga.

A De Navas, en canvi, igual que a Antonio Hidalgo, Fito i Eneko, signaran l'acord per un any mentre que Òscar Ramírez ja va acordar la seva continuïtat per a un curs més. L'únic interrogant que queda encara és el de Pablo Ruiz, que espera reunir-se amb el president per acabar de concretar “uns serrells” del contracte.

Quatre en espera

A banda de Piera i Ezequiel, que ja coneixien el seu futur, hi va haver quatre cares que no es van veure per la Nova Creu Alta ahir al matí. Lanzarote, en el post operatori, i Juvenal, amb la selecció, estan negociant la seva continuïtat perquè el club els vol. El cas de Baha i Puigdollers, en canvi, són una incògnita, encara que tot indica que el granollerí tancarà la seva etapa d'arlequinat.

Continuen
PORTER
David de Navas
DEFENSES
Toni Lao Òscar Ramírez Jesús Olmo
MIGCAMPISTES
Fito Miranda Juanjo Ciércoles Hèctor Simón David Arteaga Antonio Hidalgo
DAVANTERS
Eneko Fernández
No continuen
PORTER
Ian Mackay
DEFENSES
Agustín Fernández David Bermudo Manu Redondo
MIGCAMPISTA
Samuel Baños
DAVANTERS
Florian Taulemesse Aarón Bueno Àlex Cruz Ezequiel Calvente Adrián Luna Fran Piera
Per decidir
DEFENSA
Pablo Ruiz
MIGCAMPISTA
Juvenal Edjogo-Owono Albert Puigdollers
DAVANTERS
Manu Lanzarote Nabil Baha
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)