Sabadell

Espasandín obre la veda dels fitxatges

Sabadell. Arriba a la Nova Creu Alta la primera adquisició, un lateral esquerre, procedent del Montañeros

Mentre tothom estava pendent de les novetats amb Longás i Gato –dues adquisicions, sobretot la segona, que aniran per llarg–, el club va anunciar ahir el fitxatge de Víctor Espasandín, lateral esquerre del Montañeros de la Corunya. Arriba, per tant, la primera adquisició d'aquesta temporada en una demarcació que sense Bermudo ni Manu Redondo s'havia quedat òrfena. Tot i que aquest fitxatge estava ja tancat des de feia aproximadament dos mesos, el club no va voler enganxar-se els dits fent-lo públic fins que el lateral no signés el contracte. Un contracte que l'unirà amb l'entitat arlequinada per una temporada.

“És un lateral molt fiable per la seva regularitat. D'aquells jugadors d'equip que no destaca en res en especial, però que ho fa tot bé”, afirma el director esportiu, Xavi Roca.

Experiència a l'exterior

El passat recent de Víctor Espasandín ha estat marcat per haver marxat a Xipre just després de deixar el Barça B en la segona divisió B. El lateral esquerre va defensar la samarreta blaugrana tres temporades i, a banda d'acabar sent el capità, va coincidir en el primer curs amb Eneko Fernández a la tercera divisió.

Va deixar el Barça juntament amb José Manuel Rueda. Tots dos van posar rumb a l'Omonia de Xipre, amb el qual la temporada passada van aconseguir el campionat de copa i la supercopa. Espasandín no va tenir gaire protagonisme i, en el mercat d'hivern de la campanya passada, va decidir tornar cap a casa a la recerca de minuts. Va acabar recalant al Montañeros de la Corunya, el seu lloc de naixement, on va ser titular indiscutible des que hi va arribar. 13 partits, 13 titularitats i un gol és el que s'endú de record de la seva terra, juntament amb el fet de ser un dels últims futbolistes sènior que ha vestit la samarreta del Montañeros. El club gallec ha dissolt el seu primer equip i es dedicarà només al futbol de base.

FITXA

Víctor Espasandín
16/3/1985 a la Corunya
1,76 m, 73 kg Lateral esquerre amb recorregut per la banda
Trajectòria
2005/06
Valladolid B (2a B, 36 p.)
2006
Valladolid (2a A, 1)
2006/07
Ponferradina (2a A, 7)
2007/08
Barça B (3a, 11)
2008/09
Barça B (2a B, 11)
2009/10
Barça B (2a B, 28)
2010/11
Omonia Nicòsia (1a Xipre, 9)
2012
Montañeros (2a B, 13)
Palmarès
2008 - Ascens de categoria a 2a B amb el Barça B
2010 - Ascens de categoria a 2a A amb el Barça B
2010/11 - Supercopa de Xipre amb l'Omònia Nicòsia
2010/11 - Copa de Xipre amb l'Omònia Nicòsia

XAVI ROCA AVALUA

“És un lateral que destaca per fer-ho bé tot. És molt regular, un jugador d'equip”

XIPRE

Sortint del Barça, va recalar a l'Omonia de Nicòsia, on no va jugar gaire

OPERACIÓ TANCADA

Feia prop de dos mesos que els termes de l'adquisició estaven acordats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)