Sabadell

El ball de Lanzarote acaba en final feliç

Sabadell. El màxim golejador de l'equip el curs passat renova per una temporada i serà un dels puntals

Abans del que tothom es pensava s'ha acabat solucionant el serial de Manu Lanzarote, que ha tingut un final adequat per als interessos de totes les parts, sobretot per al Sabadell. El club va anunciar ahir al seu web la renovació de l'extrem de Sant Adrià, que ha prolongat un any més la relació amb el conjunt arlequinat i que continuarà sent un dels puntals de l'equip dirigit per Lluís Carreras.

El Sabadell va començar els contactes amb l'extrem esquerrà el novembre passat i, després de comprovar que les dues parts estaven molt allunyades de les propostes inicials, el mateix jugador va decidir esperar fins a final de temporada. Durant la segona meitat del curs va sorgir l'interès de molts equips que l'havien estat seguint, com ara el Llevant, l'Almeria o el Valladolid, però cap ha acabat fructificant. Fins i tot van arribar propostes de l'estranger concretament una de l'equip grec Asteras Tripolis, que el jugador va acabar refusant. Lanzarote, que va ser el màxim golejador del Sabadell la temporada passada, amb nou gols, ha acabat convençut del projecte arlequinat. El cos tècnic ha tingut un pes important perquè el jugador acabés acceptant l'oferta que el tindrà a la Nova Creu Alta un any més i sense clàusules per perllongar l'acord.

Esforços

Tot i la influència de l'entrenador, el que finalment ha acabat decantant la balança ha estat l'esforç que han fet les dues parts per arribar a un acord. “Hi estem treballant, però ho veig complicat perquè les dues parts encara estem allunyades”, assenyalaven des de la comissió esportiva la setmana passada. Tant el club com el jugador, però, han posat voluntat perquè Lanza continuï una temporada més en l'equip i l'extrem finalment ha acabat acceptant. “No només nosaltres hem fet aquest esforç, sinó que el jugador també ha demostrat molt compromís”, afirmava ahir el director esportiu, Xavi
Roca.

AHIR ROCA VA TENIR UN MATÍ MOGUT A LES OFICINES DE LA NOVA CREU ALTA ON, A MÉS DE REUNIR-SE AMB LANZAROTE I EL SEU REPRESENTANT, TAMBÉ HO VA FER AMB JUVENAL. EL CLUB LI VA FER ARRIBAR UNA PROPOSTA I LES DUES PARTS ESTAN “A PROP” D'ACABAR ARRIBANT A UNA ENTESA. “L'ACORD ESTÀ A PROP PERQUÈ AVUI ENS HEM REUNIT I SEMBLA QUE SERÀ QÜESTIÓ D'ALGUNA REUNIÓ MÉS PERQUÈ L'ACABEM TANCANT”, CONFIRMAVA XAVI ROCA EN AQUEST DIARI. AMB JUVENAL, DONCS, ES TANCARAN ELS DOS CAPÍTOLS MÉS CALENTS DE RENOVACIONS D'AQUESTA TEMPORADA.

Les parts estaven allunyades, però la voluntat de tots era que continués
Va transcendir l'interès d'equips de primera i segona divisió i de l'estranger
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)