Sabadell

El Sabadell demana més implicació de l'afició

2a divisió A. El club arlequinat promou una iniciativa perquè els aficionats comprin accions. Els regalaran una samarreta si en compren cinc

El Sabadell continua en ple procés de la fase d'ampliació de capital i malgrat que és molt optimista quant a complir gran part dels 3,5 milions d'euros que li demana el Consell Superior d'Esports, vol demanar suport a l'afició. Per això ha engegat una campanya perquè els socis i aficionats del Sabadell comprin accions de manera que s'obsequiarà amb una samarreta a aquells que ja hagin comprat o que comprin en un futur un mínim de 5 accions (per valor de 300,5 euros).

“L'ampliació de capital va en una bona línia i de ben segur que abans del 25 juliol [data en la qual s'acaba el termini de la tercera i última fase de l'ampliació] serà millor, però és important que tots plegats ajudem que es continuï parlant d'aquest tema”, va dir Josep López Oliver, vicepresident econòmic del conjunt arlequinat: “L'ideal seria que el soci i l'aficionat del Sabadell tingués gran part de les accions perquè encara que estem en una bona línia i tenim previst que si no cobrim el cent per cent, poc ens faltarà, és important que la gent de la ciutat tingui accions”, va afegir un optimista Josep López Oliver.

Els japonesos, a punt

El grup inversor empresarial japonès continua amb els tràmits per aconseguir el 51% de les accions. De moment ja van comprar uns 616.000 euros en accions però ara estan reunint el capital per obtenir els 1,9 milions d'euros que queden per ser l'accionista majoritari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)