Sabadell

Il·lusió per començar

Sabadell. La plantilla arlequinada, incompleta en espera d'algun reforç més, es va presentar davant la seva afició, que va omplir, amb prop de 1.000 persones, la tribuna de la Creu Alta

Més de 1.000 persones no es van voler perdre la posada a punt d'aquest nou i il·lusionant Sabadell que ahir es va presentar a la Nova Creu Alta. Els 22 jugadors que de moment conformen la plantilla arlequinada es van vestir de curt i van fer un petit entrenament davant l'atenta mirada dels curiosos aficionats, que van copsar les primeres sensacions del seu equip. L'acte va concloure en un entrenament amb pilota que va desembocar en l'habitual partidet a mig camp.

Com és habitual, el regidor d'Esports, Josep Ayuso; el president Soteras, l'entrenador Carreras i un dels capitans, Juvenal Edjogo (tot i que no està confirmat que acabi sent ell, ja que encara no s'ha fet la votació) van parlar davant la tribuna, plena, de l'estadi creualtenc. “Aquest any no passarem angúnies”, va afirmar Joan Soteras, que va destacar les bones sensacions que li provoca aquesta plantilla.

Nous dorsals

Al matí, abans de la presentació, els jugadors, directius i tècnics van fer la tradicional ofrena floral a la Verge de la Salut que va culminar amb el també habitual dinar a la Mola.

El Sabadell també va confirmar ahir els nous dorsals oficials per a la temporada. Destaca el canvi de Nabil Baha del 14 pel 25 i el de David Arteaga, que portarà el 8 en lloc del 23. Hidalgo també canvia el 2 pel 5.

2.
Abraham Paz
3.
Víctor Espasandín
9.
Aníbal Zurdo
13.
Nauzet Pérez
14.
Manuel Gato
16.
Ulises Dávila
19.
Juanjo Collantes
20.
Fernando Llorente
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)