Sabadell

Els fitxatges més esperats

Sabadell. Eneko i Fito, els dos lesionats de gravetat de la temporada passada, s'han incorporat sense problemes amb l'equip i van debutar, amb un gol del de la Verneda, contra el Sant Andreu

Si hi ha algú que compta amb l'admiració i l'estima desmesurada de l'afició del Sabadell, aquest és Fito Miranda. A còpia de rauxa i esforç, el jugador procedent del dèbil filial arlequinat (2a catalana) va fer-se un lloc entre els grans, sobretot amb Lluís Carreras, amb qui va agafar regularitat com a revulsiu al mig del camp al Sabadell.

Malauradament, la temporada del debut a segona divisió, ja amb el cor robat al tècnic de Sant Pol i a tota l'afició, es va trencar els encreuats i es va lesionar gairebé a la vegada que el seu amic Eneko, a qui el tècnic també té en molta estima i confiança.

Dissabte passat, contra el Sant Andreu, tots dos jugadors van tornar a trepitjar la gespa en un partit. Tant Eneko com Fito van debutar després de gairebé 10 mesos fora de competició. Fins i tot el migcampista barceloní va marcar el gol que, això sí, no va impedir la derrota arlequinada a Sant Oleguer contra els quadribarrats. “Després de 10 mesos sense jugar, estic molt content per haver tornat a vestir-me de curt. A més, marcar en el primer partit sempre dóna confiança”, reconeixia l'esquerrà, que va anotar d'un lliure directe en un gol de bella factura.

Recuperació

Tots dos jugadors s'entrenen amb el grup des de finals de la temporada passada, sobretot Eneko, a qui el club li va fer fitxa però no va arribar a debutar per no assumir riscos innecessaris.

Fito, en canvi, es va lesionar en el partit de copa Catalunya contra l'Unificació Santa Perpètua, abans que el seu company, però unes complicacions en l'operació van fer que finalitzés la rehabilitació molt més tard del que estava previst.

FITO I ENEKO

Tots dos tenen la plena confiança del cos tècnic i la direcció esportiva del Sabadell

Avui, contra el Llagostera (19 h)

“Acumulem una setmana de molta càrrega de treball i per això estem cansats. El més important d'avui era anar sumant minuts i rodatge”, va dir Fito després del primer partit de pretemporada contra el Sant Andreu. Avui el Sabadell jugarà el segon, el primer després d'aterrar a l'estada al Mas Solà, que servirà per continuar la preparació per al primer partit de lliga contra el Girona. El partit, que serà contra el Llagostera –l'estrena del conjunt gironí–, es disputarà al municipal de Palafrugell a les 19 h i hi debutaran els darrers fitxatges, Moha i Dani Tortolero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)