Sabadell

Volen fer del Sabadell “una gran família”

Sabadell. Representants del grup empresarial japonès E-Plus-U, que té el 51% del total de les accions del conjunt arlequinat, visiten la Nova Creu Alta i expliquen el seu projecte

Des de dilluns, dos representants del grup empresarial que s'ha apoderat d'un 51% de les accions del Centre d'Esports estan de visita per Sabadell. Abans-d'ahir ja van veure totes les instal·lacions, inclosa la ciutat esportiva de l'Olímpia –encara en construcció– i que els va agradar molt, i ahir van presenciar l'entrenament del primer equip. Instants abans, però, van comparèixer davant dels mitjans de comunicació per mostrar-se amb cara, ulls i noms i presentant-se com, si res no canvia fins al 9d'agost, els nous amos del Centre d'Esports Sabadell.

Els màxims accionistes del Sabadell són el grup E-Plus-U, un conglomerat d'empreses de diversa índole –des de la gestió de màrqueting i imatge, passant per negocis relacionats amb l'esport al Japó– i que ahir va visitar Sabadell a través de dos representants: Naosuke Takahashi i Keisuke Sakamoto. Al seu costat es trobava Horita Masato que va fer de traductor en la roda de premsa i durant tota la visita, i també Domingo Lozano, exdirectiu del Sabadell, sense gaire incidència, en l'època de Rafael Arroyos (cap als anys 80). Aquests dos seran membres de la directiva del Sabadell (s'ampliarà de vuit a deu membres), tot i que no es descarta que hi entri algun representant més.

Primera divisió

E-Plus-U va reafirmar els motius pels quals havien escollit el Centre d'Esports Sabadell per endinsar-se en el món del futbol espanyol. “La nostra intenció és traslladar al president i la junta la voluntat de treballar junts i plegats per pujar a primera divisió”, van afirmar: “Sabem que el Sabadell és un equip modest però molt seriós, i així podrem treballar tots junts com una família. Amb això, caminarem tots junts.”

Ahir mateix, el Sabadell va cedir els drets d'explotació de la seva imatge al Japó a aquest grup empresarial que té més projectes al cap, com ara la construcció d'una residència similar a la Masia del Barça per a joves que vinguin del Japó, tot i que també autòctons. “Ens agradaria portar nois joves perquè poguessin jugar al primer equip sense comprometre, això sí, el seu rendiment. La nostra intenció és col·laborar”, van sentenciar.

Volem traslladar al president i la junta la voluntat de treballar plegats per pujar a primera
Membres d'E-Plus-U
nous accionistes del sabadell
Sabem que el Sabadell és un equip modest, però molt seriós, i només així podrem treballar tots junts com una família

Avui, partit a l'Escala

I en el vessant esportiu, continua la pretemporada d'un Sabadell que ahir va retornar als entrenaments després de dos dies de festa. Els homes de Lluís Carreras es van entrenar al matí a Sant Oleguer i a la tarda a la Nova Creu Alta sota l'atenta mirada dels nous màxims accionistes. Avui, però, no hi haurà doble sessió perquè disputen el penúltim partit de pretemporada contra l'Escala (al Municipal del conjunt gironí, 19.30 h) abans d'enfrontar-se amb l'Espanyol en la presentació del conjunt arlequinat a la Nova Creu Alta. Un estadi que està en obres per adaptar a les necessitats de la Lliga de Futbol Professional. S'estan instal·lant els torns, adaptant la zona de banquetes i posant els seients, primer al gol nord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)