Sabadell

Es destapen al final

Sabadell. El conjunt de Lluís Carreras s'imposa amb comoditat a l'Escala (3a catalana) tot i rebre l'1-0 de seguida. La meitat dels gols van arribar en la recta final del partit

L'ESCALA1

SABADELL6

El Sabadell va acabar resolent amb golejada la visita al camp d'un rival d'una categoria molt inferior, l'Escala, que aquest any ha baixat a tercera catalana. El conjunt de Lluís Carreras, com era de preveure, va dur sempre la iniciativa en el joc, però va haver d'esperar a la recta final per marcar la meitat dels sis gols que va aconseguir.

El primer a marcar va ser l'Escala, que va aprofitar una ocasió immillorable, després d'una cessió dins l'àrea dels vallesans. El Sabadell va empatar amb un cop de cap d'Eneko (13'), poc després que Pablo Ruiz hagués enviat una pilota al pal. En ple domini dels arlequinats, Llorente va definir bé davant Bustins en l'1-2. I, al límit del descans, va arribar un bonic gol de Fito, que va fer un bon driblatge dins l'àrea i va posar la pilota lluny de l'abast de Bustins.

En la segona meitat, amb un equip gairebé nou, el Sabadell va continuar dominant, però li va costar arribar amb freqüència i clarividència a l'àrea. Un xut de falta d'Hèctor Simon va fregar el pal (59'). El quart gol es va fer esperar. No va arribar fins al minut 84, en què Antonio Hidalgo va recollir un rebuig del porter. Amb els locals fosos, Juvenal va fer el cinquè amb un llançament magistral de falta directa, i Baha va tancar la golejada, assistit per Arteaga.

L'ESCALA: Bustins, Pau, Molinas, Alexis, Nani, Cristian, M. Ferrer, Jiménez, Ramírez, Jonas i Tramuleda. (Saurí, Robert, Mir, Ll. Ferrer, Salam, Damià i Jo). SABADELL: De Navas, Òscar Ramírez, Pablo Ruiz, Toni Lao, Espasandín, Hèctor Simon, Fernando Llorente, Eneko, Collantes, Fito i Aníbal Zurdo. Segona part: Nauzet, Arnau, Toni Lao, Juanjo, Òscar, Reverter, Hèctor, Juvenal, Hidalgo, Arteaga i Baha. GOLS: 1-0 (4') Ramírez. 1-1 (13') Eneko. 1-2 (24') Fernando Llorente. 1-3 (45') Fito. 1-4 (84') Antonio Hidalgo. 1-5 (88') Juvenal. 1-6 (90') Baha. ÀRBITRE: Revilla Rodríguez. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.