Sabadell

Variants per experimentar

Sabadell. Lluís Carreras es mostra satisfet amb les possibilitats que li ofereix la plantilla amb què comptarà la temporada que ve i treballa amb vista a l'adaptació de les noves peces

Falta una setmana i un dia perquè el Sabadell arrenqui la temporada a Montilivi i Lluís Carreras continua centrat en la preparació de l'equip. El tècnic arlequinat, que en l'amistós de dimecres contra l'Espanyol es va mostrar satisfet amb la resposta de l'equip, va experimentar fent alguns canvis en el sistema, tal com va explicar després del partit: “Hi ha jugadors que ens ofereixen variants i això és molt positiu.” Els nous fitxatges, doncs, permetran a l'entrenador de Sant Pol introduir alternatives. Això sí, per fer-ho serà bàsic fer encaixar les peces noves en el bloc vallesà. És per aquesta raó que Lluís Carreras ha fet “molt treball físic, però també tàctic” durant els entrenaments de la pretemporada. D'altra banda, l'entrenador arlequinat no es va mullar per parlar del possible onze inicial contra el Girona, ja que encara no sap “ni qui jugarà en l'amistós a Reus”.

Preocupació per la gespa

Una de les imatges que va sobtar en el partit de presentació va ser el mal estat de la gespa de la Nova Creu Alta. “Hi ha un fong”, va detallar Carreras, que espera que se solucioni al més aviat possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)