Sabadell

Aníbal Zurdo, contra la maledicció de l'ariet

Sabadell. L'ex del Guadalajara lluita contra la tendència dels últims anys de l'entitat arlequinada, que no ha tingut sort amb els davanters centre

La història del Sabadell és plena de grans porters (Capó, Jordi, Pepe Martínez i De Navas), de grans defenses (Manolo Garcia, Joaquim Saura i Genís Garcia) i fins i tot de grans migcampistes (Lino i Motoret Sala). Tots ells tenen un lloc guardat al cor dels aficionats del Sabadell. Però, en canvi, s'ha de buscar molt per trobar davanters que hagin calat en la memòria d'una entitat arlequinada que ha passat tardes de glòria a primera i segona divisió B.

Ja sigui perquè el gol és un dels béns més preuats, perquè el Sabadell ha passat èpoques de penúria econòmica fa no gaire o per simple mala sort, a les diverses direccions esportives els ha costat molt trobar un davanter que sigui regular al llarg de diverses temporades.

Per trencar aquesta maledicció ha arribat Aníbal Zurdo a l'entitat arlequinada, que feia quatre temporades que no veia cap dels seus jugadors fent tres gols en un mateix partit (Joel en un 5-2 contra el Gavà en la temporada 08/09). “L'equip ha fet una jugada increïble en el primer gol perquè ha sortit combinant, i el tercer ha estat més d'oportunisme”, va reconèixer el mateix jugador després del partit.

Amb la festa major

Ahir Aníbal va estar signant autògrafs i fotografiant-se amb els aficionats a l'estand que ha col·locat el conjunt arlequinat amb motiu de la festa major de la ciutat per captar més abonats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)