Sabadell

Ja saben de què va la copa

Sabadell. Amb Nauzet, que va revolucionar la competició amb el Mirandés, i l'experiència adquirida per l'eliminació del curs passat, el Sabadell comença el seu camí cap a la copa del Rei

La dolorosa derrota la temporada passada contra l'Alcorcón en un partit en què el Sabadell es va arribar a avançar ha donat un plus de motivació a l'equip per afrontar la copa del Rei. El conjunt arlequinat, a més a més, té a les seves files un dels grans protagonistes de l'edició de la temporada passada: Nauzet Pérez, porter d'un Mirandés que va eliminar el Vila-real, el Racing de Santander i l'Espanyol, sent un equip de segona B. “Volem arribar lluny en la copa del Rei, el màxim exponent el tenim en Nauzet, que ha explicat a tots què significa la competició. És l'oportunitat que tenim els equips que venim de baix de poder-nos reivindicar”, va afirmar ahir Lluís Carreras després de l'entrenament al CAR de Sant Cugat.

En la sessió, que només va tenir les absències ja habituals d'Olmo i Collantes, el tècnic no va mostrar l'onze que podria alinear en el partit d'avui. Amb tot, es preveuen molts canvis per donar minuts a jugadors que de moment no n'han tingut (com va fer el curs passat contra l'Alcorcón) i també per fer descansar els jugadors que van acabar tocats en el partit contra l'Almeria, com ara Lanzarote (amb un trau a la cella) i Abraham Paz (que va rebre un cop al turmell).

De fet, Carreras farà avui la llista de convocats definitiva: “Tenim encara 24 hores per valorar l'estat d'alguns jugadors que van quedar tocats.”

Canvi a la porteria

Tot i que el tècnic de Sant Pol de Mar va destacar el paper que va fer Nauzet en la copa del Rei de l'any passat i va afirmar que aquesta demarcació “és un lloc més” quant competitivitat, és probable que De Navas sigui el porter titular avui.

Al d'Alcobendas l'acompanyarà algun canvi a la rereguarda tot i que les possibilitats són múltiples. Dependrà de la disponibilitat de Paz, però Lao entrarà a l'onze i ho podria fer fins i tot de central. Al mig, donarà descans segur a Antonio Hidalgo; i a la davantera ni Lanza ni Aníbal es preveu que juguin. Baha podria ser l'alternativa a l'ariet després de quedar fora de la llista contra l'Almeria.

Sis del planter

L'Hèrcules, per la seva banda, arriba a la Nova Creu Alta amb sis jugadors del filial. Juan Carlos Mandiá ha volgut donar descans a jugadors amb més protagonisme com ara Gilvan i Peña, tot i que ha manifestat la seva voluntat d'arreglar el ridícul del curs passat. I és que l'Hèrcules va ser eliminat per alineació indeguda d'un jugador seu contra l'Alcoià.

L'Hospitalet - Noja
19.30
Feixa Llarga
Oviedo - AE Prat
20.00
Carlos Tartiere
Llagostera - Ejea
20.00
Municipal
Lleida - Eibar
20.30
Camp d'Esports
Sporting - Girona
21.00
El Molinón
Volem arribar lluny en aquesta competició i el màxim exponent el tenim en Nauzet
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
La copa del Rei és una bona oportunitat que tenim els equips que venim de baix –no pas petits– de poder-nos reivindicar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)