Sabadell

Amb una raó per creure-hi

Sabadell. L'excel·lent estat de forma que ha mostrat l'arlequinat en les dues últimes jornades dóna motius per pensar que avui es pot trencar un malefici a domicili que dura onze mesos

Quinze dies després, el Sabadell es mostra davant l'última oportunitat de trencar la mala ratxa sense guanyar fora de casa abans que es compleixi un any d'aquell golàs de Juvenal al Miniestadi. Sense embuts, el Sabadell ho té difícil. A banda d'aquesta muntanya psicològica, el conjunt arlequinat se les haurà contra un equip que tot el que ha sumat en lliga ho ha fet a casa. El Madrid Castella, tot i la seva feblesa defensiva, ha mostrat les seves millors armes quan ha jugat a l'Alfredo di Stéfano.

L'escletxa d'esperança que s'obre per al bloc arlequinat, sembla que l'única taula a la qual es pot aferrar en aquest viatge, és la seva dinàmica. I no és poc. En l'última setmana, els de Carreras acumulen dos partits que per a l'equip han suposat una injecció de moral, amb dues actuacions abassegadores a casa. “Potser sí que és cert que als jugadors aquestes victòries els donen certa pau i tranquil·litat”, reconeixia ahir Carreras, que admet que els seus jugadors saben que “estan treballant bé”.

Experiència filial

Els arlequinats van jugar fa dues jornades contra el Barça B, un altre filial, amb el qual van perdre per dos gols de diferència. Manu Lanzarote, però, pensa que serà un partit molt diferent del que van viure al Miniestadi. “No serà igual perquè la nostra dinàmica és diferent. Serà un partit complicat, però estem contents i il·lusionats perquè aquests xocs sempre són especials”, afirmava l'extrem en la mateixa línia que Carreras ahir: “És un equip totalment diferent [del Barça B]. Sí que és cert que intenta jugar sortint des del darrere i que té nanos desequilibrants, però no s'assemblen en res més.” El tècnic, a més, analitza els punts febles del rival: “En té pocs. Potser pot tenir massa ímpetu en algunes jugades i de vegades el pot perjudicar.”

Per al partit, el preparador ha tornat a deixar a Sabadell Nabil Baha, Pablo Ruiz, Arteaga i Llorente, a més dels lesionats Olmo i Collantes. Recupera, respecte al partit de copa contra l'Hèrcules, Abraham Paz i Moha i també Juvenal Edjogo-Owono, que torna a una convocatòria després de jugar un amistós amb Guinea Equatorial.

Sense Morata

El Madrid Castella també recupera dos jugadors (Nacho i Denis Txerixev) que arriben després de les concentracions sub-21. D'altra banda hi haurà un canvi a la porteria amb la inclusió de Mejías en lloc de Jesús, que no ha entrat a la llista. Toril tampoc no podrà disposar del seu davanter referència. Morata serà amb el primer equip a Sevilla.

BAIXES

Baha torna a quedar fora de la llista, igual que Ruiz, Arteaga i Llorente
El Castella té pocs punts dèbils. Potser els jugadors tenen massa ímpetu en algunes accions i de vegades els pot perjudicar
Als jugadors les victòries aconseguides els donen certa serenor i tranquil·litat
Lluís Carreras
TÈCNIC DEL SABADELL
Serà complicat, però estem contents perquè aquests partits són especials
Manu Lanzarote
extrem del sabadell
Si el Sabadell no guanya a domicili se superaran els dotze mesos sense fer-ho

Els precedents tampoc ajuden

Fa dues dècades que el Sabadell i el filial merengue no juguen en partit de lliga. Amb la nomenclatura de Madrid B, els arlequinats van empatar un partit i van perdre l'altre a terres madrilenyes. Va ser la temporada 91/92 i 92/93, les dues últimes dels arlequinats a la segona divisió. Amb la nomenclatura de Castella, el Sabadell ha guanyat els dos únics partits jugant a domicili contra els blancs. En la temporada 1988/89, un gol de Francisco Moreno quan quedava poc per al final va derrotar un equip dirigit aleshores per Vicente del Bosque. L'altra victòria arlequinada va ser vuit temporades abans, amb un gol de Totó. Al Sabadell el dirigia José Luis Romero mentre que a les files blanques hi havia Chendo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)