Sabadell

Dues bandes assegurades

Sabadell. Víctor Espasandín s'ha fet un lloc a l'onze al lateral esquerre, on ha deixat a la banqueta l'indiscutible Toni Lao. A la dreta, Òscar Ramírez continua amb la seva progressió

Tothom sap la importància que tenen les bandes en el sistema de joc que utilitza el Sabadell. Funcionen amb laterals amb recorregut, bona sortida de pilota i que no cometin errors en defensa. Per aquest motiu, pocs s'imaginaven que un fitxatge com Víctor Espasandín sortís tan rendible. Carreras ha trobat en ell un jugador tan eficient amb la pilota als peus com solvent al darrere.

“Ens aporta molta consistència en defensa, fixa molt bé els homes de banda contraris en l'un contra un, té bones incorporacions i s'associa molt bé”, afirmava el tècnic sobre un jugador que després del seu periple a Xipre va ser rescatat pel Montañeros de segona B quan tothom el tenia mig oblidat. Tothom menys Xavi Roca, que va ser el primer a tancar la seva incorporació abans, fins i tot, d'acabar el curs passat. Tot i haver tingut una experiència molt minsa en la LFP –amb el Valladolid va arribar a jugar només un partit a segona A i d'aquí ja va passar al Barça B de 3a divisió–, el gallec ha deixat fora de l'onze Toni Lao, un dels indiscutibles del curs passat (es va perdre dos partits i mig).

“És una sort poder tenir tres jugadors per a dues posicions amb perfils molt similars com són Toni Lao, Espasandín i Òscar Ramírez”, afirmava Carreras. I és que en la primera jornada contra el Girona, Espasandín va quedar fora de la convocatòria, i un dretà, Òscar Ramírez, va ocupar el flanc esquerre, fet que es preveia com una maniobra recurrent per a la resta de la temporada. I ha resultat tot el contrari, perquè des de llavors Espasandín no s'ha perdut ni un minut.

Banda dreta

Per tant, Lao s'ha hagut de conformar a ser el primer recanvi per a la defensa. La seva polivalència li va permetre que divendres contra el Castella suplís amb garanties la baixa d'Abraham Paz qualificat com un “treball impecable” per part del tècnic.

Lao s'haurà de buscar un lloc entre els centrals perquè Ramírez continua en un gran estat de forma. L'exjugador del Badalona ha jugat 41 dels 44 partits que acumula el Sabadell a segona divisió i res fa pensar que ningú li pugui prendre el lloc.

ESPASANDÍN

Va ser el primer fitxatge del curs i s'ha guanyat la titularitat a la banda esquerra

ÒSCAR RAMÍREZ

Continua en un gran estat de forma i ja és indiscutible a la banda dreta

TONI LAO

La competència que té enguany fa que s'hagi de buscar minuts entre els centrals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)