Sabadell

La punta de llança carbura cada cop millor

Sabadell. Lanzarote i Uli Dávila també han respost amb gols després que Aníbal trenqués la sequera de l'atac

Va costar de valent arrencar, però la davantera del Sabadell ha respost a còpia d'allò que se li reclama: gols. La imatge de l'equip ha fet un gir de 180 graus en l'últim mes i, després d'encadenar cinc victòries –quatre en la lliga i una en la copa–, els arlequinats s'han situat a la zona privilegiada de la classificació (3r) i ja somriuen. A poc a poc, a més, els jugadors cridats a marcar la diferència en la punta de llança estan adquirint protagonisme. El primer a fer-ho va ser Aníbal, que va fer despertar l'equip amb cinc gols en dos partits, fet que va permetre als de Lluís Carreras sumar els primers 6 punts.

El patrimoni del gol, això sí, s'ha anat diversificant. Si fins la jornada cinc només l'exdavanter del Guadalajara i Moha havien marcat en la lliga, en els últims dos compromisos cal sumar-hi quatre noms més: Tortolero, Espasandín, Lanzarote i Uli Dávila. Els dos últims, a més, reflecteixen el bon moment d'una davantera que cada dia carbura millor. El retorn del davanter barceloní contra l'Almeria va començar a marcar la diferència i, dissabte passat, de penal, Lanza va tornar a fer un gol després de set mesos. Ulises Dávila, d'altra banda, va ser la sensació de la pretemporada i ha anat perdent protagonisme, però després de marcar en el partit de copa, dissabte va estrenar-se en la lliga. L'atacant cedit pel Chelsea, doncs, està ben satisfet amb la seva aportació. “L'adaptació està sent molt millor que la de la temporada passada [al Vitesse holandès]”, afirma Dávila, que es mostra pacient: “No passa res per començar a la banqueta, tots els que surten ho estan fent molt bé.”

Il·lusió i prudència

El Sabadell ja ha fet 11 gols en només quatre partits i és un dels blocs més realitzadors de la lliga. Els números, en aquest cas, són el millor reflex del bon moment arlequinat. L'objectiu, doncs, és allargar la ratxa, tal com detalla Dávila, que creu que cal mantenir la línia: “És important que anem sumant sempre i, tot i que és complicat fer-ho, cal que continuem generant ocasions com fins ara.” La dinàmica, doncs, il·lusiona, tot i que el mexicà és ben prudent: “A tothom li agradaria pujar, però hem de ser conscients d'on estem. No hem de pensar més enllà del pròxim partit.”

La meva adaptació aquí està sent molt millor que la de l'any passat [al Vitesse holandès]
Ulises Dávila
davanter del sabadell

LA DADA

4
Jugadors
del Sabadell han marcat el seu primer gol en els últims dos partits: Tortolero, Espasandín, Lanzarote i Ulises Dávila
És important que anem sumant sempre i, tot i que és complicat fer-ho, cal que continuem generant ocasions com fins ara

Entrar al camp i moldre

Dissabte, contra el Guadalajara, Lluís Carreras va fer entrar Ulises Dávila en el minut 83, quan el partit estava empatat (1-1), i el davanter mexicà va desequilibrar definitivament la balança tot just un minut després a la sortida d'un córner. L'entrada, doncs, va ser fulminant, tal com afirma el mateix futbolista, que diu que “és el gol més ràpid” que ha fet sortint de la banqueta. Una diana que li permet fer-se veure, també pensant en Chelsea: “Em diuen que continuï així, perquè m'estan seguint i això és important.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)