Sabadell

Afamats per millorar

Sabadell. Tot i les quatre victòries consecutives, l'equip és conscient que hi ha aspectes que ha de polir. El cos tècnic posa vídeos a la plantilla de les situacions de joc de presa de decisions

Qualsevol dia d'entrenament el gros de la plantilla arriba a la Nova Creu Alta, Sant Oleguer o el CAR de Sant Cugat ben aviat al matí, una hora o una hora i mitja abans de saltar al terreny de joc a entrenar-se. Aleshores, els jugadors del Sabadell es reuneixen en una sala on els posen vídeos dels seus partits i dels rivals. “Podem millorar en tot: en la intensitat, en la defensa de la pilota aturada, en la circulació de pilota i en les accions d'atac, en com atacar i quan s'ha de fer”, explicava Lluís Carreras ahir a la roda de premsa prèvia al partit contra la Ponferradina: “No els posem imatges dels gols que han fallat sinó de les situacions que no han creat en relació amb mals moviments. Sobretot al que ha de fer un jugador en resposta al moviment que ha fet el company”, explica el tècnic sobre les sessions de vídeo.

Tot plegat per fer el més difícil: continuar millorant, sense conformitats i no només de boca, el gran estat de forma i de resultats en què es troba el conjunt arlequinat aquest inici de temporada. “Crec que és més fàcil millorar quan guanyes perquè la gent també hi creu més, però s'ha de fer igual encara que es perdi, és clar”, afegeix el tècnic.

Pla de viatge

Amb tot, Carreras va manifestar, igual que en anteriors compareixences, que l'equip era més sòlid que l'any passat, però que tot i així no es podrien veure les possibilitats de l'equip fins a l'últim tram de la lliga. “Citaré un exentrenador meu, guanyador d'una Eurocopa [en referència a Luís Aragonés], que deia que la lliga no es decideix fins a les últimes deu jornades”, expressava l'entrenador sobre el sostre que té el Sabadell.

D'altra banda, abans d'enfrontar-se a la Ponferradina demà a les 18 h, l'equip marxa avui al matí (a les 9 h) en autocar cap a Ponferrada, però farà una aturada a Saragossa, on s'entrenaran a la ciutat esportiva del Saragossa i tornaran una altra vegada a agafar l'autocar cap a El Bierzo. “Són entrenaments que no serveixen per a res, però ens hem d'adaptar a les possibilitats que té el club. Només serveixen per recuperar els jugadors i poca cosa més”, afirmava Carreras.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)