Sabadell

El quart d'hora feliç

Sabadell. Gairebé la meitat dels gols que ha fet el conjunt arlequinat han estat en els primers quinze minuts de la segona part. La sortida de partit i després del descans, clau per Carreras

Ja la temporada passada, els millors minuts del Sabadell es veien just després dels gols rebuts. En part per culpa de la prudència del rival i en part per la capacitat de reacció arlequinada, es recorden possessions llarguíssimes i molt ben trenades en la mateixa jugada de servei des del centre del camp posterior al gol.

En aquesta temporada, el Sabadell ha reaccionat molt bé als gols que ha rebut. Contra el Castella, els arlequinats van remuntar en vuit minuts d'or dos gols en contra, i davant el Guadalajara també van dominar fins que Ulises va anotar. Però, sobretot, el que més ha caracteritzat l'equip ha estat sortir com una bala després de la represa.

Des del minut 45 fins al 60, els arlequinats han marcat cinc gols dels dotze que han fet en lliga (un contra l'Almeria, tres contra el Castella i un contra la Ponferradina). Però no només de gols s'alimenta aquesta situació sinó també de joc ja que, per exemple, en l'últim partit al Toralín, l'equip va ser àmpliament superior fins al gol local i l'expulsió de Moha (61 i 62'). Encara que la màxima expressió va ser el partit contra el Madrid Castella: “Allà vam aprofitar que ells surten una mica despistats després del descans per acabar guanyant”, assenyalava Juanjo Ciércoles.

Res canvia per diumenge

Lluís Carreras, com no podia ser d'una altra manera, és conscient de l'habilitat mental que té el seu equip i de cara al partit contra l'Hèrcules –un equip amb poc fons físic que s'ensorra als finals de matx– pensa mantenir aquesta filosofia. “Fins ara estem aguantant força bé fins al final del partit, així que no cal canviar res”, assenyalava el tècnic.

15 MINUTS

5
Gols.
Dels 12 que ha marcat el Sabadell, s'han fet del 45' al 60' de partit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)