Sabadell

A les 17 h, tampoc funciona

Sabadell. El conjunt arlequinat va tornar a jugar un partit en l'horari històric, diumenge a les cinc, i tot i batre l'assistència rècord de la temporada (3.820) continua amb registres pobres

Des d'aquell partit d'anada de la promoció d'ascens contra l'Eibar, els arlequinats no havien tornat a jugar un diumenge a les cinc de la tarda i diumenge passat ho van fer, però el resultat va ser molt diferent. La fal·lera de l'ascens va omplir el temple arlequinat fins a aplegar uns 15.000 espectadors, però diumenge es va registrar amb prou feines un quart d'aquella assistència. Tristament, els 3.820 espectadors contra l'Hèrcules són una bona xifra atesos els problemes que està tenint el club per portar gent a la Nova Creu Alta. I és que es tracta de la millor assistència de la temporada superant el debut contra el Vila-real (3.300 espectadors), l'exhibició contra l'Almeria (2.126) i l'aiguat amb el Guadalajara (1.630).

Diumenge passat no hi havia lliga de primera i Mediapro i l'LFP van acordar posar aquest partit a les 17 h en lloc del dissabte a les 18 h, l'horari habitual d'aquest curs i el passat. Un matx que, d'altra banda, va emetre Esport 3 en directe (com tots aquesta temporada). Però ni l'horari històric –una part de l'afició reclamava tornar-hi perquè la tradició deia que augmentaria l'afluència– ni el bon moment de l'equip van canviar gaire un dibuix que preocupa el club.

Optimisme

Atès el fet que diumenge es va registrar la millor assistència de la temporada, Joan Soteras, president del Sabadell, es va mostrar públicament optimista. “Avui [per diumenge], hi havia una mica més de gent, tot i que no sé si era perquè era diumenge o perquè l'equip va bé. És important que l'equip il·lusioni”, afirmava el president que, d'altra banda, ha demanat disputar els partits de casa en aquest horari: “Nosaltres ho hem demanat tot i que si ells [per Mediapro i l'LFP] diuen dissabte, doncs haurem de jugar dissabte.”

El cert és que la temporada passada, el club va decretar que el dissabte a les 18 h seria el seu horari quan les televisions no ho manessin i enguany s'ha trobat que no ho pot fer. La compra dels drets de la segona A per TVC, obliga Mediapro a posar un horari que convingui a la cadena pública catalana perquè pugui emetre els màxims partits possibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)