Sabadell

“Haurem de veure quina és la sanció per a Pino Zamorano”

Sabadell. Lluís Carreras es va mostrar irònic i molt crític amb el comitè de competició i l'àrbitre del Sabadell-Hèrcules en conèixer la sanció de dos partits de suspensió per a Lanzarote

Des que és entrenador del Sabadell –aviat complirà 100 partits–, Lluís Carreras ha tingut quatre pilars sobre els quals sempre s'ha mostrat públicament molt respectuós: els jugadors, als quals ha protegit sempre; el president Soteras, a qui el tècnic ha perdonat algunes declaracions; el rival, a qui sempre ha lloat; i l'estament arbitral, sobre el qual constantment recorda la dificultat de la seva tasca. Però dimecres passat, en la roda de premsa posterior a la dolorosa eliminació contra el Còrdova i hores després de conèixer la sanció de dos partits a Manu Lanzarote, el tècnic va tirar amb bala contra el comitè sancionador i Pino Zamorano, àrbitre del Sabadell-Hèrcules de diumenge passat. “Haurem de veure quina és la sanció que rep també l'àrbitre amb el que van fer tots dos. Així podrem considerar si és justa o no”, deia, irònicament, el tècnic que considerava “exagerat” el càstig per al seu jugador.

I és que l'extrem va ser expulsat tot just finalitzar el partit de diumenge passat per haver dit a Pino Zamorano: “Quin espectacle que has donat! Retira't ja!” El col·legiat castellanomanxec, que no va tenir una actuació tan polèmica a la Nova Creu Alta com en altres ocasions, ho va recollir a l'acta i el comitè dimecres va fer pública la sanció de dos partits per a l'extrem de la Mina.

La versió de Lanza

“Pino Zamorano era al camp i el que vaig dir, ho vaig dir gairebé entrant al vestidor. Hi havia un informador al túnel de vestidors i ho va sentir”, resumeix l'extrem en declaracions a La Xarxa. “En vaig dir moltes més, però criticant-me a mi i la situació de partit. L'informador va entendre que era jo i va posar allò a l'acta.”

Lanzarote va demanar perdó a l'afició a través del seu compte de Twitter moments després del partit en què no va voler aturar-se a la zona mixta. Al matí següent, en l'entrenament es va disculpar davant dels seus companys i el cos tècnic, al qual reconeix estar molt agraït. “He demanat perdó als meus companys, al cos tècnic i al club. Simplement, espero que no es torni a repetir”, va manifestar davant els micròfons de La Xarxa.

Gato serà el recanvi a l'esquerra

Haurà de canviar un pèl la fisonomia de l'equip amb la baixa de Lanzarote, ja que els dos extrems esquerrans estan de baixa (Eneko per lesió). Amb total seguretat, Carreras donarà entrada a Manuel Gato aquest diumenge contra Las Palmas, que en la copa va ser titular i contra l'Hèrcules va marcar. Gato, que és un extrem que juga molt millor entre línies, podria ser el que jugués a l'esquerra a cama canviada, i Collantes a la dreta.

D'altra banda, i en el capítol de baixes, Carreras va confirmar ahir que no tindrà disponible encara Tortolero per al partit de diumenge contra Las Palmas. Paz tampoc està recuperat, així que el tècnic repetirà amb Lao i Pablo Ruiz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)