Sabadell

Recuperar la fermesa és prioritari

Sabadell. Lluís Carreras considera clau que l'equip no encaixi gols, però en les darreres tres jornades els arlequinats n'han rebut sis

Lluís Carreras ho té molt clar i els seus jugadors, que ho destaquen cada cop que parlen, també: el secret per aconseguir bons resultats en una categoria com la segona divisió és no rebre gols. I si se n'encaixen, que siguin pocs. En l'inici de lliga els arlequinats han complert aquesta premissa només a mitges. I és que després d'encaixar només cinc gols en les primeres set jornades, la ratxa de tres derrotes –i les sis dianes en contra– ha fet que l'estadística empitjori força: dels 0,7 gols en contra per partit que tenia el Sabadell ara fa tres jornades, a la xifra actual: 1,1.

Amb tot, l'equip ha treballat aquesta setmana centrat a millorar el bagatge al darrere per trencar la tendència de resultats i guanyar de nou. Això sí, les lesions estan posant les coses ben difícils a Lluís Carreras. Per exemple, en les últimes dues jornades, l'eix de la defensa fix –la parella Tortolero-Abraham Paz– no ha estat disponible per culpa de les lesions, que obligaran el tècnic a continuar ajustant peces els pròxims partits. El de demà, de fet, sembla idoni per deixar la porteria a zero, ja que el Còrdova té força problemes per marcar: només ha fet nou gols en la lliga.

LA DADA

11
gols
ha rebut el Sabadell en deu jornades. Més de la meitat (6), els ha encaixat en les últimes tres.

L'equip es fa la fotografia oficial

El Sabadell s'exercitarà avui per últim cop abans de rebre demà la visita del Còrdova (a les sis de la tarda). Lluís Carreras ha citat els seus jugadors a les onze del matí a la Nova Creu Alta. L'equip arlequinat també va entrenar-se ahir al camp i va aprofitar la sessió per fer-se la foto oficial de plantilla de la temporada 2012/13. Els jugadors van posar amb els vestits que lluiran en els desplaçaments i, tot seguit, amb la samarreta amb què juguen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)