Sabadell

Al cel només s'hi arriba amb més de 30 punts al gener

Sabadell. Els arlequinats saben que si volen aconseguir arribar a la fase d'ascens al final de curs, han de sumar vuit punts abans de cap d'any

El Sabadell ara mateix és sisè en la classificació havent sumat 22 punts. Sense estridències, amb un pèl d'irregularitat i combinant moments brillants amb d'altres que no ho són tant s'ha plantat a la zona de promoció d'ascens sent conscient que és un lloc que li pertoca pels mèrits fets fins avui. “La qualitat en la plantilla hi és, però l'objectiu és fer millor temporada que l'any passat. La pregunta és fins on podem arribar, que això no ho podem saber”, dissimulava recentment Lluís Carreras, que a principis de curs no va amagar que, per nivell, la seva plantilla és de “mitja taula cap amunt”.

Aquest “cap amunt” és el somni que tenen tots els aficionats i socis arlequinats que veuen com l'equip, sense fer cap heroïcitat, s'ha plantat entre els sis millors i els fa la sensació que hi podrien romandre fins al final de curs. I pels despatxos i passadissos de la Nova Creu Alta, sense dir-ho gaire alt, els fa la sensació que si volen arribar a la meta final, tot depèn d'aconseguir una meta volant: la de 30 punts abans d'arribar al gener. És a dir, almenys, aconseguir vuit punts en els cinc propers partits.

Calendari fàcil

Ara per ara, mirant els rivals que queden fins a encetar el 2013, l'empresa no sembla gaire difícil. Principalment, perquè guanyant els tres partits que ha de jugar a casa, ja assolirà aquesta marca. Tampoc és que els rivals siguin els més potents de la categoria. Ara mateix, el Mirandés i el Racing ocupen posicions de descens a segona B, el Lugo les voreja i el Numància no respira tranquil. L'únic rival més perillós, sobre el paper, és el Múrcia, que és vuitè, però fora de casa és un equip completament inestable.

La plantilla no vol ni a sentir a parlar d'objectius que vagin gaire més enllà del ja més que suat “partit a partit”. “Si miréssim més enllà del dissabte ens estaríem equivocant. Quan arribi el Nadal mirarem els punts que tenim i al final de temporada també, però ara l'únic que hem de fer és treballar per sumar els màxims punts possibles”, assenyalava Nauzet, avisant del tòpic, ahir en la roda de premsa posterior a l'entrenament a Sant Oleguer.

J.15. Sabadell-Mirandés (20è classificat)
24/11/2012
J.16. Numància-Sabadell (14è)
02/12/2012
J.17. Sabadell-Múrcia (8è)
08/12/2012
J.18. Racing de Santander-Sabadell (19è)
16/12/2012
J.19. Sabadell-Lugo (16è)
22/12/2012

Juvenal descarta el quiròfan per superar els problemes al genoll

Juvenal Edjogo, que es va ressentir dels problemes al genoll que l'han mantingut fora les últimes setmanes en l'entrenament de dimarts, ha descartat el quiròfan per superar-los.

El migcampista sabadellenc, tal com va afirmar en el seu compte de Twitter, es va reunir amb els doctors Cugat i Ramírez per discutir si havia de passar per la sala d'operacions i estar, així, de dos a tres mesos de baixa. Finalment, ha decidit continuar amb els factors de creixement, tal com va fer fa dues setmanes per no allargar massa dies la seva baixa.

Juvenal es va lesionar en un partidet de cinc contra cinc al CAR de Sant Cugat dimarts passat. Els titulars s'havien retirat ja de la sessió, i els equips, amb Nauzet i De Navas, feien un exercici força intens. De sobte, el d'origen guineà va notar molèsties i Lluís Carreras va cridar el fisioterapeuta perquè tractés el migcampista sabadellenc, que va haver d'abandonar immediatament l'entrenament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)