Sabadell

La síndrome de l'equip gran

Sabadell. El Mirandés va cedir tota la possessió de pilota a un Sabadell que no va saber trobar els espais per desfer l'empat. Lanza va posar les coses al seu lloc després del gol matiner

mirandés1

sabadell1

El Sabadell va pagar, obtenint només un punt a casa, l'estatus d'equip de promoció d'ascens contra un Mirandés que, si ja venia amb la idea de tancar-se, encara ho va fer amb més motiu després del seu gol matiner. El conjunt de Lluís Carreras va patir el catenaccio del seu rival i a sobre va haver de batallar amb deu homes els últims cinc minuts per l'absurda expulsió d'Òscar Ramírez, que només va durar cinc minuts al terreny de joc. Un gol (15') de Díaz de Cerio en plena rauxa visitant va posar el partit a favor per als de Pouso, que en la segona part van millorar, atesa la incapacitat a l'hora de combinar per dins dels arlequinats. Lanza va fer l'empat just abans del descans, però després la Nova Creu Alta només va veure un parell de xuts dels seus que no van saber desfer la teranyina defensiva del Mirandés.

El Sabadell només havia de vigilar les segones jugades i les pèrdues de pilota al centre del camp i en els primers compassos li va costar Déu i ajuda. Amb tot, Uli Dàvila va estar a punt de marcar en el primer minut de joc combinant amb Hidalgo. El mexicà va estar completament desconnectat dels seus companys, que no aconseguien trobar-lo, ni a ell ni a Lanza. El Mirandés a continuació va tenir tres ocasions seguides que van desembocar en el gol de Díaz de Cerio.

Aquí, els locals van treure l'orgull i van reaccionar amb una successió d'ocasions a pilota aturada sense fruit. No hi havia cap altra manera per entrar a l'àrea de Goitia fins que Lanza gràcies a una centrada de Collantes va rematar de semivolea i va fer el que semblava més difícil: empatar un matx quan el Mirandés començava a sentir-se més còmode cedint la possessió.

Inoperants en atac

Els papers estaven clars: els arlequinats havien de tenir la pilota i els vermells, defensar-se amb dents i ungles. Va sorprendre Pouso a l'hora d'avançar un pèl més l'última línia i aquí el Sabadell va perdre tota la combinació que havia ensenyat, a mitges, en la primera meitat. Només Lanza i Espasandín van avisar per als locals en una falta i en l'última jugada del matx i el Mirandés va provar l'heroica de l'equip petit tímidament ja amb superioritat numèrica cap al final.

SABADELL: Nauzet; Toni Lao, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Espasandín; Hèctor Simon, Antonio Hidalgo (Òscar Ramírez, 82'), Moha (Fito, 73'); Lanzarote, Uli Dávila i Collantes (Aníbal, 58'). MIRANDÉS: Goitia; Iribas, Javi Soria, Álvaro Corral, Raúl Garcia; Cases, Martins, Iván Agustín, Muneta; Goiria i Díaz de Cerio. GOLS: 0-1 (16') Díaz de Cerio. 1-1 (42') Lanzarote. ÀRBITRE: Sureda Cuenca. T.G.: Als locals Pablo Ruiz, Hèctor Simon i Òscar Ramírez; als visitants Iribas, Cases, Javi Soria i Iván Agustín. T.V.: Al local Òscar Ramírez (85') per doble amonestació. PÚBLIC: 3.464 espectadors a la Nova Creu Alta.
Vostès, a la seva butaca, ens han vist còmodes defensant, però jo he patit molt perquè el Sabadell ens podia marcar en qualsevol moment
Considero que és un punt boníssim perquè hem fet un gol a un rival fort defensivament
Lluís Carreras
ENTRENADOR DEL SABADELL
Ens ha durat massa poc l'empenta de l'inici; hem sortit forts, però hem tornat un altre cop a remolc. I així costa
Hi ha una màxima en futbol: el que no has sabut guanyar en 85 minuts, no ho perdis en 5
Carlos Pouso
entrenador del mirandés

La tornada als preus normals, traumàtica

El Sabadell va tornar a la seva política dels preus habituals (15 euros, 25 i 50 per a públic sènior) i l'aspecte de l'estadi va tornar a ser decebedor. Si fa 15 dies, amb una bona política comunicativa, amb les entrades al gol sud a cinc euros i amb diverses mesures perquè sortissin més econòmiques va ser tot un èxit (la millor entrada de la temporada, vorejant els 5.000 espectadors), ahir el nombre d'espectadors va tornar a ser l'habitual.

3.464 espectadors es van acostar ahir al temple arlequinat per veure l'empat contra un Mirandés sense que hi hagués tampoc una exhibició futbolística. Ni l'hora ni la temperatura van acompanyar, però els 3.000 i escaig de sempre no van fallar. Els afegits tornaran a esperar una rebaixa.