Sabadell

La circulació, assignatura pendent contra els de baix

Sabadell. El conjunt arlequinat no va saber trobar les línies de passada contra el Mirandés i ho va pagar sense gairebé acostar-se a la porteria

Si vol ser una referència en la categoria, el Sabadell ha de començar a solucionar els problemes que li posen habitualment els equips petits a aquells que gaudeixen molt de la possessió de pilota. El conjunt arlequinat comença a sentir-se més còmode a domicili, on va guanyar àmpliament la setmana passada (2-5 contra el Recreativo) que a casa, on els rivals esperen la seva oportunitat. “Ens sentim més còmodes quan els equips ens vénen a buscar, quan pressionen la nostra sortida de pilota”, afirmava Lluís Carreras, que va veure precisament contra el Mirandés com el seu equip s'acostava amb perill quan Pouso manava avançar les línies.

La realitat és que el conjunt arlequinat va patir diumenge passat contra el Mirandés dèficits en la circulació de pilota. “El partit se'ns ha complicat força; hem estat imprecisos però com a mínim hem sumat”, analitzava ràpidament Hèctor Simon al final del matx que va tornar a jugar a la zona ampla per la baixa per sanció de Juanjo Ciércoles. “Ha estat un partit amb poques ocasions, i hem de treballar per fer circular ràpidament la pilota”, assenyalava Antonio Hidalgo, també present al mig del camp.

Solucions

Carreras va avisar en la prèvia que tenia preparada una sorpresa per evitar el catenaccio del Mirandés, però l'opció no va reeixir en part pel matiner gol dels visitants, que va tirar encara més enrere els homes de Pouso. El tècnic de Sant Pol, que sabia que el doble pivot visitant marcaria els dos interiors, va decidir posar superioritat numèrica al mig amb Lanzarote basculant molt més en aquesta zona. A més, Uli Dávila, que va jugar en punta va posar les coses massa fàcils als dos centrals vermells, que veien com el mexicà, lluny de la porteria i baixant a rebre, no generava gairebé perill.

Amb Lanza per dins, al Sabadell li va faltar profunditat per fora. “Hauríem d'haver aprofitat més l'opció de Moha per la banda esquerra perquè Iribas [lateral dret] marcava molt de prop Collantes”, deia Carreras, que creu en la maduració del seu equip per solucionar situacions semblants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)