Sabadell

Alerta per desconeixement

Sabadell. La visita a El Sardinero s'ha tornat molt més perillosa per als arlequinats arran del canvi d'entrenador d'un Racing que, amb Gay, espera una reacció anímica i futbolística

Mirant jugador per jugador, la plantilla del Racing, amb homes com Dorca, Marcos Gullón, Gai Assulin o Longás, no fa per ocupar llocs de descens com el que ocupa ara. Per aquest motiu, i enmig d'una situació institucional molt delicada, el consell d'administració va rellevar Fabri com a entrenador aquesta setmana i va donar entrada José Aurelio Gay. Un motiu de preocupació per al Sabadell, que si bé abans veia una bona oportunitat per pescar en un mar ple de complicacions, ara preveu un canvi en la dinàmica de l'equip càntabre. “Ara tot és més maco. Els jugadors s'hauran entrenat amb més intensitat, l'afició està expectant, fins i tot perdonant possibles errades, per donar un vot de confiança al nou entrenador... Nosaltres hem d'estar preparats i previnguts perquè segurament canviarà l'aspecte col·lectiu, anímic i de motivació”, afirmava Lluís Carreras, que reconeix que ha viscut aquesta situació moltes vegades com a jugador.

Si bé el Racing de Fabri era un equip que jugava amb les línies molt juntes i només aspirava al gol a partir del contraatac, amb Gay probablement canviarà el tarannà. “Podem preveure què pot aportar cada jugador individualment, durant la setmana amb qui compta i amb qui no. Però l'únic que no sabem és el col·lectiu, el sistema. Gay normalment jugava amb un 4-4-2 o un 4-2-3-1. Veurem la gent que té disponible per no anar a cegues”, hi afegia el tècnic.

A domicili

Dificultats per al Sabadell, que, tot i l'últim mal resultat fora de casa (2-2 contra el Múrcia contra deu homes), ha donat bons símptomes en camps rivals, al contrari que a casa. “Jo crec que no ens va més bé jugar a domicili que a la Nova Creu Alta”, expressava amb rotunditat Lluís Carreras: “El Sabadell se sent bé quan té la pilota i amb el marcador per davant. Quan no la té, pateix. Tant de bo poguéssim jugar tots els partits a casa.”

El Racing serà atrevit, no temerari. Amb gent ràpida al davant i les línies molt juntes
José Aurelio Gay
entrenador del racing
Hem d'estar preparats i previnguts perquè segurament canviarà l'aspecte col·lectiu, anímic i de motivació
El Sabadell se sent bé quan té la pilota i amb el marcador per davant. Quan no la té, pateix
Lluís Carreras
entrenador del sabadell

Sorpreses a la llista de convocats

En un moment delicat de la temporada, Lluís Carreras ha decidit fer entrar a la convocatòria els jugadors més veterans. Així, Eneko Fernández, Fito i Llorente han quedat fora de la llista, igual que Juan Collantes, que ha caigut després de setmanes com a suplent. Repeteixen, per tant, Nabil Baha, una setmana més, i David Arteaga, a més de Gato, que torna a viatjar amb l'equip després d'haver superat una lesió i un període d'adaptació sense arribar a vestir-se de curt. Gato podria donar alternativa a la banda esquerra, en una prova més de Carreras en aquesta demarcació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)